|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla chłopaka=dylemat
Witam
. Mam straszny dylemat z prezentem dla chłopaka. Chciałabym mu narysować portret.. no i właśnie.. czy lepiej narysować swój portret czy lepiej nasz wspólny? Tylko w tym rzecz że nie mamy za bardzo jakiegoś ładnego zdjęcia nadającego się do portretu... A znowu narysowanie samej siebie mogło by być źle odebrane tak jakbym chciała żeby powiesiła sobie mnie na ścianie i na mnie patrzył ( choć kiedyś coś wspomniał żebym mu namalowała własny portret ale i tak mam wątpliwości). Co wy o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka=dylemat
Hmmmmm na Twoim miejscu narysowałabym tylko jego portret
Tak na początek . A dopiero później taki, który będzie przedstawiał jego razem z Tobą ))
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
a ja sądzę, że Twój portret byłby bardziej stodowny. Poza tym sama piszesz, że prosił Cię kiedyś o niego
![]() A tak w ogóle, to pewnie z każdego się ucieszy miłość ma właśnie to do siebie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym mu dala albo swoj wlasny albo nas obojga
![]() Kto wie czy nie bedzie ten na ktorym jestescie razem? Wiesz to tak jakby wasze wspolne zdjecie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

. Mam straszny dylemat z prezentem dla chłopaka. Chciałabym mu narysować portret.. no i właśnie.. czy lepiej narysować swój portret czy lepiej nasz wspólny? Tylko w tym rzecz że nie mamy za bardzo jakiegoś ładnego zdjęcia nadającego się do portretu... A znowu narysowanie samej siebie mogło by być źle odebrane tak jakbym chciała żeby powiesiła sobie mnie na ścianie i na mnie patrzył ( choć kiedyś coś wspomniał żebym mu namalowała własny portret ale i tak mam wątpliwości). Co wy o tym myślicie?

Tak na początek . A dopiero później taki, który będzie przedstawiał jego razem z Tobą