|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymiankowy zawrót głowy (Iwonkus) Witam wszystkich! Oto mój wątek wymiankowy. Będziecie mogli znaleźć tu ciuchy,kosmetyki,biżuteri ę i zabawki. Oto kika krótkich zasad ![]() * wysyłam dodatkowe zdjęcia,dokładne wymiary i opisy( wystarczy poprosić w poście lub na PW), * odpisuję u ciebie,a ty u mnie, * zdjęcia nie są robione na osobie ! * jeżeli ubrania się Ci nie podobają, nie trzeba oglądać ![]() * na razie nie wiem za co chcę się wymieniać,ale wybredna nie jestem( za kilka dni dodam listę ![]() * i najważniejszy punkt- jestem tu nowa i proszę mi wybaczyć wszelkie niedogodności ![]() UWAGA! Wartość oznacza ,ile dana rzecz wynosi cenowo(około), a nie ile ma wynosić cena rzeczy,którą ty chcerz mi w zamian zaoferować! To by było na tyle, teraz czas na ubrania: 1. Bluzka Biało-Niebieska Rozmiar XS Firma: Miss Berge Stan: Idealny(noszona 2 razy) Wartość 30 zł 2. Bluzka Czarna+niebieski nadruk Rozmiar na metce M/L Firma:BBG Stan: Idealny(noszona 1 raz) Wartość: 25 zł 3. Bluzka różowa dziecięca Rozmiar 158 Firma 5/10/15 Stan:Idealny(nie noszona) Wartość: 25 zł 4. Leginsy Białe Rozmiar na metce 158 Firma Maria Stan: Idealny(noszony kilka razy) Wartość: 12 zł 5. Balerinki czarne w białe kropki Rozmiar 38 Firma H&H Hoes Stan:Idealny(noszone 1 !) Wartość: 30 zł Już niedługo dodam: spodnie szare, krem do twarzy,kolczyki i wiele innych... Zapraszam ponownie już za kilka dni!
Edytowane przez Iwonkus Czas edycji: 2009-10-06 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiankowy zawrót głowy (Iwonkus)
UWAGA! Wartość oznacza ,ile dana rzecz wynosi cenowo(około), a nie ile ma wynosić cena rzeczy,którą ty chcerz mi w zamian zaoferować!
6. Bluzka na lato żółta z kolorowymi wzorami. Rozmiar na metce 36 Firma H&M Stan Idealny (nie noszona) Wartość: 40 zł 7. Strój kąpielowy zielono-biały Rozmiar na metce 146-152 Firma H&M Stan Bardzo Dobry( mało razy noszony,brak oznak użytkowania) Wartość: 90zł 8. Spódnica Długa czarna Rozmiar ok. S Firma ?(nie ma meteki) Stan: Idealny( nie noszona) Wartość: 40 zł 9. Bluzka biała z niebieskim napisem Rozmiar na metce 13? Firma ?(made in Egypt) Stan: Idelany( noszona raz) Wartość 25 zł 10. Spodnie szare Rozmiar na metce XS Firma Beat Wear Stan Bardzo dobry( noszone z 10 razy,nie widać oznak użytkowania,2 guziki różnią się od pozostałych,jednego nie ma(fot)) Wartość 50 zł 11. Kolczyki zielone Stan Idealny( noszone raz) Wartość : 10 zł Już niedługo dodam: pierścionki,opaska,portfe l i wiele innych... Zapraszam ponownie już za kilka dni!
Edytowane przez Iwonkus Czas edycji: 2009-10-06 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiankowy zawrót głowy (Iwonkus)
Miejsce na dokładkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.