|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka cena na początek?
Witajcie Dziewczyny, na początku wielkie dzięki za całą wiedzę, jaką się tu dzielicie z takimi początkującymi sierotkami jak ja
![]() Mam konkretne pytanko: zaczynam moją przygodę z żelami i przedłużaniem, jestem niedługo po kursie i na razie ciągle sie uczę. Dlatego moim pierwszym klientkom chcę zrobic pazurki tylko po kosztach materiału. Ja sobie poćwiczę, a one może się do mnie przekonają ![]() ![]() Pozdro i dzięki zawszelkie sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka cena na początek?
Myśle,że masz racje z niską ceną jeśli chcesz się wprawić.
Nie wiem jak u Ciebie w Krakowie, ale u mnie w mieście zrobienie paznokci kosztuje min 150zł a dziewczyny poza salonami (samouki albo po kursie) robią za ok 40zł
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To ja tak w ramach mini cenniczka
![]() Ale pamiętaj by powiadomić przyszłe klientki o tym, że wrkótce ceny pójdą w góre. Bo jak je przyzwyczaisz...to później podnosząc cene stracisz :/ -Przedłużanie paznokci na forma/tips 45zł -Żel na naturalne 25zł -Zdobienie (w tym french) 5 - 10zł -Uzupełnianie 30zł -Naprawa jednego pazurka 5zł -Zdjęcie żelu + manicure 20zł Powodzenia!
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.