|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Z ciemnego blondu na rudy - pytanie baardzo pocz±tkuj±cej.
Witam, obecnie mój kolor w³osów to ciemnoz³oty blond i chcia³abym siê trwale przefarbowaæ na rudy. Bêdzie to moje pierwsze trwa³e farbowanie, wiêc wyt³umaczcie mi proszê wszystko od podstaw
![]() 1. Jak to jest z tym rozja¶niaczem? Wiem, ¿e muszê u¿yæ, ale jak d³ugo go trzymaæ? 2. Jak± farbê polecacie? 3. Do tej pory moje w³osy lekko rozja¶nia³am, odrosty s± typowo ciemnoblond. Jak farbowaæ potem odrosty? D³u¿ej trzymaæ rozja¶niacz? Proszê serdecznie o pomoc. Edytowane przez inga653 Czas edycji: 2009-05-16 o 13:46 Powód: Zapomnia³am dodaæ ostatniego za³±cznika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Dot.: Z ciemnego blondu na rudy - pytanie baardzo pocz±tkuj±cej.
Cytat:
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2009-05-16 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 352
|
nie musisz uzywac rozjasniacza
a farbowanie, moze idz do fryzjera? rude farby szybko sie splukuja, po 2 myciach traca intensywnosc. ja ostatnio farbowalam mango z loerala ale one s± bardziej marchewkowe ( farby z loreala dlugo mi sie trzymaja, wiec moge je polecic)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 558
|
polecam casting orzech laskowy (szampon) lub szmponetka miedziana marion (trwalosc 6 myc) ja tak zaczelam i ruda jestem od wakacji (co jakis czas farbuje oczywiscie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 283
|
Ja my¶lê, ¿e skoro bêdzie to Twoje pierwsze farbowanie, to farba bêdzie Ci d³ugo trzymaæ - pierwszy raz pofarbowa³am w³osy szamponetk± z Mariona (czerwon±) i nigdy mi nie zesz³a, mia³am rude dopóki nie odros³y mi moje blond
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.