|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co w sobie zmienić?
Doradzcie mi co mam w sobie zmienic i na ile lat wyglądam
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co w sobie zmienić?
na 17 lat wyglądasz.
zmien fryzurke, ja Ci nie doradze bo nie umiem, ale mam nadzieje, że dziewczyny Ci pomogą. i jakis fajny makijaż
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na jakies 19-20,moze ciut wiecej. Choc na tym zdjeciunie bardzo cokolwiek widac, dlatego dobrze by bylo, gdybys jakies inne wkleila, bylo by nam wszystkim latwiej.
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zgadza się - za duzo nie widac, ale na pewno skróciłabym włosy, pocieniowała boki i zrobiła skośną grzywke, kolor moze zostac
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
uważam ze kolor wlosków masz zbyt ciemny za duży kontrast z odcieniem skóry poza tym chyba w krótszych byłoby ci lepiej.
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm max 17.
niezbyt wyraxnie widac brwi, a skoro nie widac, to znaczy ze trzeba je zaakcentowac ![]() i dodaj sobie wycieniowane pazurki po bokach
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ten kolor włosów jest za ciemny, przytłacza Cię. Przydałoby się podkreślić ładne oczy, usta i rozświetlić jakoś buzię. W czymś takim bym Cie widziała: http://www.bazarek.pl/produkt/0/5648...y-kasztan.html jeśli chodzi o włosy. No i w krótszych. Tak trochę za brodę, wycieniowanych. Tak to widzę
![]()
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

już ostatni rok