|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sygnały i pojawianie się napisu: (brak numeru)
Witam,
mam od pewnego czasu telefony z (brak numeru). Wysłałam aplikację do dwóch banków i to nie są telefony, że ktoś mnie męczy. To tak jakby ktoś chciał ze mną rozmawiać ale nie umiał się dodzwonić. Sporadycznie to się pojawia ale od czasu jak zaczęłam szukać pracy. Nie wiem czy ktoś sobie żarty stroi czy faktycznie to o pracę. Ale słyszę jeden dwa sygnały i koniec. Nie zdążę podejść do telefonu. Pozdrawiam! Ma ktoś jakiś pomysł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Sygnały i pojawianie się napisu: (brak numeru)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27230017]skoro zdarza sie to co jakis czas...to nosic tel ze sobą?i zdarzyc odebrac.[/QUOTE]
racja, ale gdyby ktoś naprawdę chciał się dodzwonić to by dzwonił tak długo, aż pojawiłby się komunikat "brak odpowiedzi" albo coś w tym stylu, a nie odpuszczał sobie po 2 sygnałach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Głupie żarty i tyle. Sama tak robiłam kiedy byłam mała i głupia
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ktoś dzwoni do Ciebie z zastrzeżonego i robi sobie żarty.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
a jaki masz telefon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Wygląda mi to na durne żarty i nękanie...Nikt, kto chce się dodzwonić, tak szybko nie kapituluje... Być może, składając podania o prace, natrafiłaś na jakąś mało ciekawą osobę, która teraz się bawi w najlepsze... Albo podpadłaś pani sekretarce i teraz się mści. Naprawdę czasami może nas zaskoczyć osoba, która do nas dzwoni i robi sobie głupie żarty... Też mam podobny problem, ale po drugiej stronie ktoś jest, ale się nie odzywa... Jestem pewna, że to osoba, którą dobrze znam i pewnie na co dzień jest dla mnie miła albo przynajmniej zachowuje się neutralnie... Najgorsi są ukryci wrogowie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
to jest konkurs. jak zdążysz odebrać leci muzyka i potem przychodzi sms żeby wysłać następnego za 3 zł
![]() przynajmniej ja tak miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie ma co z góry zakładać, że to żarty, bo może faktycznie ktoś do Ciebie dzwoni, żeby zaprosić Cię na rozmowę kwalifikacyjną, a z własnego doświadczenia wiem, że wielu pracodawców dzwoni z numerów zastrzeżonych.
Edytowane przez mrt900 Czas edycji: 2011-06-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
no to prawda, ale czy puszczaliby 2 sygnały i koniec? raczej jak ktoś dzwoni i chce się dodzwonić to robi to do skutku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.