|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bryczesy
Hej! Jeśli temat już był to przepraszam,ale nie mogłam nic znaleźć. Moim problemem są tzw. bryczesy, czyli boczna strona ud. Jestem bd. szczupła, natomiast w tym miejscu mam trochę tłuszczu. Sprawia to ,ze sylwetka wydaje się nieproporcjonalna i ta częsc ud jest bardziej wysunięta niż biodra. Czy ktoś mógłby mi doradzić jakieś ćwiczenia na tę partię ud. Będę wdzieczna. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bryczesy
Witaj Jamajko ja mam również problem z tak zwanymi "bryczesami"
![]() tylko proszę nie odsyłajcie do wyszukiwarki czy zbioru linków bo to już przeglądałam i naprawdę nie mam pojęcia jak się tego czegoś pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
up!
![]() Czy naprawdę nikt nie wie jak się tego pozbyć? Dziewczyny ktoraś z Was musi wiedzieć ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm widzę,że to forum z kulturą jest trochę na bakier. Nie wiedziałam,że tak strasznym problemem może być odpowiedź na moje pytanie, albo jeśli podobny temat omawiany był wcześniej, po prostu odesłanie mnie to do odpowiedniego wątku. Na forum jest taki bałagan,ze trudno samemu jest się do czegoś dokopać. W związku z totalna ignoracją nie mam zamiaru się tu więcej pojawić. Pozdrawiam Cię avonka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
właśnie znalazł ktoś sposób aby się skutecznie tego pozbyć ?
znalazłam zdjęcie w necie i dorysowałam co nieco ![]() Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-05-23 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
♥
|
trening siłowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a może coś więcej na ten temat napiszesz
w internecie wyczytałam że to może pomóc http://www.youtube.com/watch?v=Iv_Kx...layer_embedded Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2009-05-23 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.