|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Odcienie różu dla naturalnych blondynek
Wertowałam wyszukiwarke zeby odnaleźć jakąs podpowiedz jaki kolor rózu pasuje do mojego mieszanego typu urody, ale niestety nie znalazłam nic
![]() ![]() Jakie odcienie rozu sa nalepsze dla blondynek, bez piegów, o raczej jasno bezowej ( nie rozowe czy zoltej ) barwie skory? Gdzies znalazłam na wizazu informacje, ze jasnowlosym dziewczynom dobrze jest w rozu w odcieniu rudosci, ale byla to tylka jakas pojedyncza wypowiedz jednej z wizazanek i nie wiem czy to prawda ![]() Nie chcialabym po raz kolejny kupowac rozu i chowac do szafki bo w domku okazuje sie, ze zle w nim wygladam ;-) Bede wdzieczna za jakies wskazówki ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odcienie różu dla naturalnych blondynek
Szkoda, że nie napisałaś, jakie mniej więcej były odcienie tych nietrafionych zakupów, łatwiej byłoby nam strzelać
![]() A czy próbowałaś już odcieni jasnego, chłodnego, pudrowego różu? Myślę o czymś w stylu kultowego ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mogłybyscie mi tez doradzic? Mam jasne oczy i jasna cere ale ciemne wlosy i ciemna oprawe oczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
To proste. Dobierasz odcień zbliżony do Twojego naturalnego rumieńca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Soft, ja to bym Tobie poleciła z Chanela róż. One są boskie i żaden inny róż, Lancome, HR, czy cokolwiek innego nie pozwoli Ci uzyskać takiego efektu, bo róż irrelle daje taki glow bez drobinek. Też jestem latem, mam blond włosy i jasno-beżową cerę, ale skłonną do zaróżowienia, jak się wkurzę
![]() ![]() ![]() a do rzeczy to polecam odcień tea rose albo pink cloud, mógłby być też narcisse z tych jousów, ale on matowy i znacznie jaśniejszy. ogólnie polecam jasny różowo cukierkowy róż. ![]() ![]() Mój patent na super cerę to korektor hr magic nr 02, mat lumiere nr 030, na to puder LP nr 01, bronzer chanela toundra, róż tea rose i shimmer rose Diora. Taki patent, że nie przebijesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ja jestem naturalną blondynką i wręcz zakochałam się w różu Clinique Innocent Peach. Jest idealny, odcień pasuje genialnie, stapia się z naturalnym rumieńcem. Pomacaj go sobie jak będziesz w perfumerii. albo poproś o makijaż nim. Spodobał mi się też, choć jeszcze go nie mam, Shiseido róż pojedynczy, kolorek Rosy Beige - o ten: http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=S#DETAIL
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
Może komuś się przyda
Np.Srednia półka cenowa L'Oreal Blush Delicieux odcień 101 Hint of Rose Idealny dla blondynek zdjecie z sieci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem naturalną blondynką i szukam odpowiedniego odcienia. Może coś mi doradzicie
![]() Mam w tej chwili róż taki chłodny różowy, ale on jest dla mnie za jasny i za chłodny właśnie, kiedyś próbowałam takiego powiedzmy rudo-brązowego i wyglądał masakrycznie, już sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jakie wybrać odcienie różu dla lata? Cera blada -używam podkladu buff, c zyli bardzo jasnego, rumieńce mam czerwone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.