|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sny
Rok temu od sierpnia do stycznia miałam zły okres emocjonalny. Wtedy przyszedł problem z koszmarami. Usypiałam w miarę ok, ale co noc morderstwa, apokalipsy itp. Doszło do tego, że bałam się usnąć, w dzień chodziłam przestraszona. Poprawiła się jednak sytuacja ogólna w życiu i pomału problem przygasł.
Aż do teraz. W moim życiu jest wszystko ok, mam rodzinę, kochającego partnera, kończę studia… Tylko koszmary znów wróciły. Podobnie jak wcześniej, zaczęło się na przełomie sierpnia/września. Nie są aż tak intensywne jak rok temu, ale nadal występują codziennie. Nie pamiętam, kiedy przespałam spokojną noc. Znacznie później usypiam, wcześniej wstaje. Żadne ziółka nie przynoszą efektu. O ile zmuli mnie na wieczór, to i tak przebudzam się z jakiegoś idiotycznego snu. W ciągu dnia znów jestem rozdrażniona. Wszelkie historie, które przeżywam śniąc odbijają się na mnie, chociaż wiem, że są zupełnie nieprawdziwe i irracjonalne. Jakieś rady? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sny
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie nie. W życiu dawno nie miałam tak dobrego okresu pod względem osobistym itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a co jesz przed snem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
I o której jesz ostatni posilek?
Zmieniłaś dietę, jakies nowe leki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolację jadam koło 19, spać idę o 22-23. Nie jadam nic szczególnego, ot kanapka. Nie najadam się bezpośrednio przed snem. Żadnej większej zmiany diety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Koszmary
kfd
Edytowane przez Vanir410 Czas edycji: 2018-11-25 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kobieta z klasą
|
Dot.: Koszmary
Zbadaj tarczycę. Długotrwały stres potrafi namieszać i gospodarka hormonalna na tym cierpi. Zanim zaczęłam brać leki to na zmianę mogłam spać 20h na dobę lub budziłam się w nocy bez powodu. Koszmarne sny też miewałam.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koszmary
Hormony raczej ok. Miałam problemy z miesiączką, więc chodziłam trochę po lekarzach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.