|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysły na przerobienie torebki
Witam
Torebka(kopertówka) jest jednym z tych moich jednorazowych zakupów na wesele/studiowke itp. Próbowałam wybrać taką(wśród tych wszystkich błyszczących kopertówek) którą mogłabym potem jeszcze nosić.. no i efekt jest taki... Krótko mówiąc nie jest załadna Gdyby była bez tego przyszytego trapezu i tego paska pionowego byłaby idealna..eh musieli zepsuć;p Może macie jakieś pomysły co by tu wykombinować, żeby nie była taka.. brzydka? Coś dopiąć, czymś obszyć no nie wiem..Ps. nie wiedziałam gdzie dać te wątek, na Modzie czy tu cy dzie..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Torebka(kopertówka) jest jednym z tych moich jednorazowych zakupów na wesele/studiowke itp. Próbowałam wybrać taką(wśród tych wszystkich błyszczących kopertówek) którą mogłabym potem jeszcze nosić.. no i efekt jest taki... Krótko mówiąc nie jest załadna
Gdyby była bez tego przyszytego trapezu i tego paska pionowego byłaby idealna..eh musieli zepsuć;p
Coś dopiąć, czymś obszyć no nie wiem..