![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 428
|
w d±¿eniu do idealnego wygl±du.
Witajcie!
![]() Ostatnio nabra³am ogromnej chêci zmian i obieca³am sobie, ¿e osi±gnê wewnêtrzny i zewnêtrzny idea³ w maksymalnie mo¿liwym stopniu. £udzê siê oczywi¶cie, ¿e to pomo¿e mi znale¼æ piêknego, inteligentnego ksiêcia... ![]() ![]() Ponad rok zapuszcza³am w³osy, chc±c zrównaæ ró¿nicê miêdzy pozosta³o¶ciami grzywki do reszty w³osów. Ostatnio jednak nabra³am ogromnej chêci na wycieniowanie moich pro¶ciutkich w³osów i jak±¶ grzywê na bok, nie jestem jednak pewna czy to dobry ruch, dlatego bardzo Was proszê o pomoc. ![]() zdjêcia u³o¿one s± w chronologii, od najaktualniejszych do najstarszych, które za³±czam tylko i wy³±cznie dlatego, ¿e mam na nich ró¿ne przejawy grzywki. ![]() Obecny kolor to bardzo, bardzo ciemny br±z i przy nim wola³abym zostaæ, ju¿ chocia¿by z racji faktu, ¿e ciê¿ko by³oby wróciæ do ja¶niejszego koloru nie niszcz±c w³osów. Pomó¿cie! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 220
|
Dot.: w d±¿eniu do idealnego wygl±du.
moim zdaniem o wiele lepiej ci w tej grzyweczce sprzed paru lat. Ta fryzura któr± masz teraz wydaje mi sie taka przyklapniêta i bez ¿ycia, zdecydowanie jestem za zrobieniem grzyweczki i jakim¶ lekkim ba³aganiku na g³owie nie rezygnuj±c przy tym z d³ugo¶ci w³osów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 999
|
zdecydowanie z grzywk± - zw³aszcza trzecie zdjêcie od koñca (kojarzysz mi sie z audrey hepburn)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 741
|
a mi siê najbardziej podobasz na dwóch ostatnich zdjêciach..Taki delikatny nie³ad.Bardzo ¶wie¿a subtelna fryzurka.Zgodzê siê te¿ po czê¶ci z dziewczynami bo z grzywk± równie¿ wygl±dasz korzystnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 595
|
Kobieto...zamiescilas watek na metamorfozach i ja sie tu kompleksow jeszcze wiêkszych nabawie
![]() ![]() ja tez jestem za grzyweczka ale co do cieniowania to nie bylabym taka pewna...zreszta,zalezy w jakim stopniu wycieniowane.ale musisz sie liczyc z tym ze beda Ci sie juz calkiem inaczej ukladac,mog± sie falowac itp bo nie bed± juz takie ciêzkie. ja bym nic nie zmieniala bo piêkna jestes,ale wkoncu kobieta potrzebuje zmian ![]() i czêsciej pokazuj siê na MM ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziêkujê Dziewczyny za utwierdzenie mnie w s³uszno¶ci grzywki.
![]() ![]() Mog³yby¶cie mi wrzuciæ propozycjê fryzur w jakich by¶cie mnie widzia³y? Mnie osobi¶cie marzy siê co¶ w stylu Penelope...
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 741
|
Mrrr wydajê mi siê ¿e by³oby naprawdê piêknie..Mia³a¶ ju¿ grzywkê wiesz ¿e Ci pasuje to samo z d³ugo¶ci±...Do dzie³a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 429
|
Taka piêkna dziewczyna i jeszcze chce co¶ zmieniaæ w swoim wygl±dzie? Ech, byæ kobiet±...
![]() Ja te¿ optujê za grzywk±, bêdzie bardziej zadziornie i z charakterem ni¿ bez niej ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Cze¶æ Dziewczynki
![]() Mam Dylemat coraz mniej siê sobie podobam eh..niewiem dlaczego ale my¶lê o zmianie fryzurki tylko nie mam pomy¶lu w jakiej by mi by³o ³adnie mo¿e wy doradzicie...Pozdrawiam ![]() Do³±czam Zdjêcie: http://http://www.fotka.pl/albumy/Po.../1,Ja/21130024
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 999
|
We fryzurce Penelop napewno bêdzie Ci ³adnie
![]() a tak po za tym to strasznie mi przypominasz Monice Bellucci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 429
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 924
|
A ja siê wy³amie, bo mi siê podobasz bez grzywki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 95
|
Ale masz piêkne brwi!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 872
|
a ja przez zazdro¶æ nie doradzê CI NIC!
![]() id¼ sobie ty, ty, ty! ¶licznoto paskudna! a tak na powa¿nie, to podobasz mi siê w tym nie³adzie, podobasz mi siê w grzywie, podobasz siê bez grzywy (rzeczywi¶cie wygladasz jak monica bellucci!! ![]() mog³abym wygl±daæ jak Ty ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 558
|
Moim zdaniem zdecydowanie ladniej ci bez grzywki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
a wed³ug mnie lepiej jednak z grzyw±. tak± obszern±, na boku
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dziêkujê Wam za pomoc, ci±gle lekko siê waham, ale najprawdopodobniej jutro pójdê do fryzjera i zobaczymy co z tego wyniknie.
Wezmê ze sob± za³±czone tu zdjêcia Penelopy ³udz±c siê, ¿e fryzjerka wyczarujê mi na g³owie cudo, które doda mi nieco jej uroku. ![]() kamciurka - zgadzam siê, ¿e teraz moje w³osy wygl±daj± nieco ciê¿ko, to te¿ g³ówny powód dla którego my¶lê o zmianie. chcia³abym wiêcej objêto¶ci i lekkiego nie³adu. na d³ugo¶æ ani nie my¶lê ich ci±æ, bo za d³ugo zapuszcza³am... ![]() dottta, Natek89, pani-jesieñ, Atiya, Izabell123 dziêkujê. ![]() ![]() Czarna Orchidea - dziêkujê Ci w imieniu swoim i moich makija¿y, szalenie mi mi³o. co do cieniowania to tak jak pisa³am ju¿ wy¿ej chcia³abym lekkiego uniesienia i objêto¶ci, dlatego my¶lê o delikatnym przyciêciu co poniektórych kosmyków nie rezygnuj±c z d³ugo¶ci. je¶li siê pofaluj± za³atwiê je prostownic± lub po prostu bêdê chadza³a z tym moim planowanym nie³adem. ![]() ¯enada, meginnia - zasia³y¶cie we mnie ziarnko w±tpliwo¶ci. ![]() ![]() aktaga13 - oh, moja droga Ty chyba na g³owê upad³a¶ w raz z Dottt± porównuj±c mnie do Belluci. gdzie mi tam do niej... ![]() ![]() ![]() acz dziêkujê. ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
zalezy ile masz lat, w grzywce wygl±dasz s³odko, bez niej pokazujesz swoj± twarz w ca³o¶ci i wygl±dasz znacznie sexowniej, na pocz±tku jak jeszcze nie powiêkszy³am zdjêæ, skojarzy³am Ciê z Agneszk± W³odarczyk w obecnym stanie
![]() wydaje mi siê czy na jednym zdjêciu masz bardzo du¿o piegów na twarzy? to fakt czy po prostu tak to wysz³o... w porównaniu do bladej twarzy ciemny br±z nie wygl±da najlepiej, jak nie masz piegów to królowa ¶nie¿ka
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 509
|
Zdziwi³am sie, gdy zobaczy³am Twoj watek tutaj. Pomy¶la³am sobie : "Co taka piekna kobieta chce w sobie zmieniæ?"
![]() Choc sama uwielbiam grzywki najbardziej podobasz mi sie we fryzurze bez grzywki ![]() Fryzurka z ostatniego zdjêcia jest bardzo ciekawa, ale mam wra¿enie, ze ginie w niej Twoja ¶liczna buzia. Masz tak± niespotykana urode, ze ja bym na Twoim miejscu ods³ania³a twarz, a nie ja zakrywa³a ![]() Podsumowujac: mnie najbardziej podobasz sie na 3 fotce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 218
|
;- ) jeste¶ fantastyczn±, przepiêkn±, przeseksown± czarnulk±.
pamiêtaj, ¿e lepsze jest wrogiem dobrego. skoro wygl±dasz cudownie, dlaczego chcesz to zmieniaæ? chcesz doprowadziæ okolicznych facetów do zawa³u? moim zdaniem bez grzywki wygl±dasz lepiej. widaæ wiêcej Twojej piêknej buzi:- ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
zgadzam siê poniek±d z opiniami dziewczyn jednak jak dla mnie masz za poci±g³± twarz do takiej fryzury jak na pierwszej fotce, mo¿e to kwestia przedzia³ka na ¶rodku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
w takim razie czekamy na zdjecia
![]() p.s. wpedzilas mnie w jeszcze wieksze kompleksy kobieto niedobra ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
No to jutro czas na rachu-ciachu.
![]() Zastanawiam siê czy mo¿e ta fryzura plus moja d³ugo¶æ w³osów nie by³aby idealna? Spieszcie siê proszê z odpowiedzi±, jutro o 10 mam wizytê umówion±. ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
majka_mulatka - otó¿ lat mam 20
![]() Piegów mam trochê, owszem. S± one jednak dosyæ subtelne i przy na³o¿eniu podk³adu lekko tylko przebijaj±. Koloru w³osów nie zmieniê z wy¿ej wymienionych ju¿ powodów i jednego zasadniczego - dobrze siê w tym czujê plus powoli nadchodzi lato, a wiêc i moja blado¶æ nieco zaniknie na rzecz lekkiego br±zu. Lara-21 - witam jedn± z moich ulubionych Malarek Twarzowych. ![]() ![]() Dziêkujê Laro za opiniê, mia³a¶ okazjê ogl±daæ moj± twarz w wielu ods³onach, dlatego bardzo liczê siê z Twoim zdaniem. Mam nadziejê, ¿e grzywka na bok jak± planujê ( t± ze zdjêcia za³±czonego wy¿ej ) stanowiæ bêdzie kompromis miêdzy grzywkow± grzywk±, a jej zupe³nym brakiem. Tak± d³ug± mo¿na w koñcu zaczesaæ za ucho, albo spi±æ by ods³oniæ wiêcej pyszczka. ![]() mal_a_gosia - Oj dziêkujê. ![]() powód zmiany jest prosty - ten sam wygl±d od niemal dwóch lat. mam ochotê wreszcie prze³amaæ strach przed fryzjerem i nieco zaszaleæ, powtarzam sobie, ¿e to tylko w³osy i nadal lekko siê trzêsê na my¶l o jutrze, ale do odwa¿nych ¶wiat nale¿y! ![]() Czarna Orchideo - moja droga imienniczko! ![]() Mam nadziejê, ¿e fryzjerka jutro nie wyczyni na mej g³owie ¿adnej masakry i ¿e bêdê mog³a bez strachu pokazaæ Tobie i reszcie Wiza¿anek efekty pracy no¿yczek. ![]() Trzymaj kciuki. ![]() kamciurka - jutro siê przekonamy czy z przejawem grzywki nadal mi do twarzy. ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zawsze moje imie kojarzylo mi sie z brzydkimi dziewczynami,same takie widuje a tu prosze...chyba polubie swoje imie
![]() ![]() a w³odarczykowa sie chowa przy Tobie...ona ma taka pospolita urode a za Toba to nawet ja bym sie na ulicy ogladala a sklonnosci nie mam przeciez ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 497
|
£adnemu we wszytskim ³adnie-tak mówi moja ciotka
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 224
|
Nie potrafiê byæ obiektywna patrz±c na Twoje zdjêcia
![]() Bardzo dobrze ci idzie to d±¿enie do idea³u ![]() Bardzo podoba mi siê ta ostatnia za³±czona przez Ciebie fryzurka. Mam nadziejê, ¿e wizyta u fryzjera siê uda³a ![]() Tak siê zastanawiam, czy masz bardzo gêste w³osy? Pytam bo na zdjêciach wygl±daj± bardzo, bardzo fajnie a sama jestem na etapie zapuszczania tyle tylko, ¿e mam w±tpliwo¶ci czy aby nie mam zbyt cienkich w³osów do tego by nosiæ takie do ³opatek... Pokazuj siê tutaj czê¶ciej (szczególnie na MM) bo bardzo mi³o siê na Ciebie patrzy ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.