|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Taniec w chmurach / ciężki dym
Witam! Czy ma ktoś namiary do osoby prywatnej/firmy z woj.lubuskiego,która zajmuje się wykonywaniem na weselu "tańca w chmurach"? Baaaaaardzo proszę o kontakt!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Taniec w chmurach / ciężki dym
większość DJ-ów ma w ofercie wytwornicę dymu i też wynajmują
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja tez mialam na swoim slubie taniec w chmurach, efekt byl nisamomwity, goscie zachwyceni, my z mezem tez. wzieli mniej niz inni chcieli bo bodajze o ile pamietam nawet nie 200 zl (170 chyba, ale reki nie utne), pol roku temu bralismy slub, do nas musieli dojechac (slub odbyl sie w lesznie), a oni sa chyba z poznania , www.go-on.com.pl
trzymam kciuki kochana, zeby to byl niesamowity dzien! Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Już wszystko wiem nasz DJ Piotr Pławski nam wyjaśnił. Są 2 rodzaje ciężkiego dymu taki który się unosi do góry (tańszy) i robi się siwo na sali lub taki który znika (droższy). Widziałam film wygląda rewelacyjnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ja osobiście byłem świadkiem skomplikowanego złamania kostki na parkiecie po takim zabiegu. Te "chmury" to ochłodzona mieszanka wody z gliceryną. Najpierw podgrzana żeby się z tego zrobiły pary a potem gwałtownie ochłodzona. O ile przy normalnej maszynie do mgły to się rozprasza w powietrzu bez śladu, o tyle przy tzw. ciężkim dymie pięknie osiada ...
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dlatego ja się zdecydowałam na ten droższy dym, przynajmniej nic się nikomu nie stanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.