|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szkoła językowa w Katowicach
Cześć dziewczyny!
Mogłybyście mi polecić jakaś dobrą szkołę językową w Katowicach? Szczególnie chodzi mi o język niemiecki, może chodziłyście gdzieś na zajęcia. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szkoła językowa w Katowicach
nikt nie chodzil, nikt nie zna? nikt nie jest w stanie polecic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() pozdrawiam ![]() aha-podaję adres internetowy: http://www.structura.pl/index.php?id=text&show=news
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znacie jakąś dobrą szkołę językową z portugalskim w Katowicach?? Może uczył się ktoś w Porto Alegre albo jakiejś innej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek!
Czy ktoś może polecić jakąś dobrą, profesjonalną szkołę językową w Katowicach? Chodzi o naukę języka angielskiego, zależy mi przede wszystkim na porządnym nauczeniu się wymowy, konwersacji w j. angielskim. Tyle się tych szkół w Kato otworzyło, że można dostać zawrotu głowy! Wiadomo, chodziłoby mi też o w miarę ekonomiczną wersję. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek
![]() Szukam dobrej szkoły językowej w Katowicach, Gliwicach lub Rybniku. Najlepiej, żeby kurs był intensywny, weekendowy. Jest w ogóle taka możliwość, żeby zajęcia odbywały się raz w tygodniu, tylko w sobotę? (widzę, że Simonka pisała o takiej szkole, ale od tamtego postu minęło 7 lat ![]() Wszędzie widzę tylko oferty zajęć 2x w tygodniu, od poniedziałku do piątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.