|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak mam ściąć te rude włosy?Cześć
![]() Zaczełam nowy wątek gdyż potrzebuje pomocy. Nie mam zielonego pojecia co zrobić z włosami, bardzo rzadko chodze do fryziera, lecz na wakacje potrzebuje jakiejś zmiany, chciałabym ściąć i może grzywke sobie zrobić? Byle było mi jako tako dobrze w nowej fryzurze. Nie chce farbować(naturalne rude włosy mam). Tylko ściąć. Wkleje tu zdjecię i prosze o rady i pomoc. Z góry bardzo dziękuje ![]() Pozdrawiam. To ja: http://img37.imageshack.us/img37/7978/dsc01381s.jpg Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2009-05-25 o 22:37 Powód: Załączenie zdjecia - Regulamin! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak mam ściąć te rude włosy?
ja bym z długości nie ścinała, zrobiłabym tylko prostą grzywkę zaokrągloną przy linii włosów i pofarbowała włoski na bardziej intensywny ruuuudyyy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
po pierwsze,dodaj zdjecie w załączniku,tego wymaga regulamin.
co do fryzury proponowalabym grzywkę na bok cos w tym stylu:
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja bym skróciła, tak gdzieś do ramion, albo nawet krócej do połowy brody. Wydaje mi się, że masz cienkie włosy, a takie niestety niezbyt dobrze wyglądają, gdy są długie. Moim zdaniem of course... I grzywkę, ale nie jest to konieczność.
Tak z innej beczki: ta kreska na dolnej powiece zmniejsza Ci oko. Jeśli jesteś krótkowidzem, to Twoje oczy i tak są lekko zmniejszone przez okulary (to oczywiście zależy od ilości dioptrii). Może kreska u góry? Oko jest wyraźniejsze i rzęsy gęstsze. Wewnętrzna kreska powinna być raczej jasna, możesz sobie zrobić cieniusieńką ciemną na linii rzęs, tak do połowy gdzieś. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
rzeczywiscie włosy wygladaja na cienkie, skróć je i pomyśl o grzywce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.