![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię Rahat Loukhoum, Code, Sensi, Kenzo i inne
NIEAKTUALNE
Witajcie najpierw zasady: Zasada najważniejsza - NIC NA SIŁE. Wymienię oferowane przeze mnei rzeczy tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie głównie perfumy, kolorówka (podkłady ) , raczej nie pielęgnacja (chyba ze do włosów) i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki. Byłabym również wdzięczna za nie proponowanie mi rzeczy z niższej półki w zamian za wyższą bo na taką wymiane i tak sie nie zgodze. Nie lubie Avonu i Oriflame, z Yves Rocher interesuje mnie tylko najnowsza seria orientalnych smarowideł do ciała. Wszystkie moje kosmetyki sa swieże, nie przeterminowane, odpowiednio przechowywane i zadbane - tego tez wymagam od potencjalnych kontrahentów Aha - osoby poniżej 10 przekupek wysyłają jako pierwsze My wish list : podkład płynny wysokopołkowy, sredni bez - raczej kryjący lub półkryjący L LL produkty Kerastase (ale nie próbki) puder w kamieniu w puderniczce z lusterkiem, raczej wyższa połka, mało uzywany, sredni beżyk olejek Nuxe bez drobinek perfumy- słodziaki, chętnie przygarnę Princess, Musk Etro (moze byc odlewka), waniliowe Comptoir sud Pacific i inne słodkie cienie do powiek w musie Shiseido biały sypki opalizujący cień pomadka Doctor Glamour Cosmic - wsciekły róż chyba Strawberry ![]() błyszczyki z wyższej pólki - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. Perfumy NIEAKTUALNE Rahat Loukhoum S. Lutens - odlewka - ok. 9 ml, swieżo nabyta na forum gazetowym ale to nie moj zapach. Wymienie na inne pachnidełko, ale nie na niszę bo za dużo wpadek zaliczyłam. NIEAKTUALNE Sensi White Notes - ok. 1/3 z 50 ml, moze troche wiecej Kenzo Vintage - najnowszy zapach, znany tez pod nazwa Love Peace & Kenzo- 100 ml, kartonik, ubytek 3 psiki. Kupiłam go 3 tygodnie temu, ale ostatnio naszło mnie na słodkie i nie moge nic innego używac. Wymienie na jakiegos słodziaka Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została wieksza polowa ![]() Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta Cinnamon Bun Demeter - 30 ml, z atomizerem, 2 razy psiknięte Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku, tylko testowana Ange au demon - Miniatura, ubytek ok. 10 % Mogę odlac - Elle YSL, Au Blanc Bvlgari , Rose Absolue, - max 10 ml, za inne zapachy rozważam tez rozstanie z Addict Dior - 30 ml, została większa połowa ![]() kolorówka róż Deborah Hi tech z pędzelkiem - ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15996 w kolorze słodkiego różu ze srebrnymi "żyłkami", sliczny, ale dla mnie za delikatny - kilka razy przetestowany. Chętnie wymienie na inny róż, chętnie w kremie Juicy Tubes, JT Hot Date, miniaturka raz przetestowany na ręce. Chanel les4 Camelias - pomadko-błyszczyki, zużycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurową saszetkę. Juz sie nimi nacieszyłam ale wymienie za cos naprawde fajnego podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku pomadka Bourjois, bezyk przechodzący w róz, raz użyta Pielęgnacja Nivea DNAge, korektor głębokich zmarszczek Zone Action - nowy, zafoliowany suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Gratisy do fajnej wymiany - Balsam do ciala oriflame, Lime & Ginger, b. cytrusowy, zostało ok. 60 %, swieżutki - krem do rąk oliwkowy Ziaja, raz użyty, - żel do stóp Ziaja, raz uzyty, - probka Escady Collection - Balsam do ust Yves Rocher, z kolekcji swiatecznej, wazny do 2010, 3 razy uzyty - no i tradycyjne probki i probeczki ![]() ![]() Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-10-25 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Rahat Loukhoum, Code, Sensi, Kenzo i inne
moze znajdziesz cos u mnie za armani code???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może za Rahat Lutensa chciałabyś odlewkę SłoniaKenzo,Hypnotika Poison,Brit red Burberry,odlewka z wątku Keiko Mecheri?Mam jeden atomizerek z sephory 5 ml i inny taki ładniejszy,4 ml.
Po za wątkiem mam limitowankę Star Bronzer Lancome z niedużym ubytkiem.Z wymianki z *nulka*Ale to tylko za perfumy Armani lub Addicta mogłabym oddać.Lancome Star Bronzer - przesliczny puder brazujacy, dwukolorowa limitowanka. Posiada malenkie zlote drobinki. W jasniejszej czesci jest juz lekkie zaglebienie od uzywania, ciemniejsza czesc bardzo malo uzywana. Sliczna puderniczka z lusterkiem.Jest jeszcze fotka w jej kramiku.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263236 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-30 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Czy ew J'adore interesowałyby Cię za Code? Ok 27 ml z 30 ml.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko znów się do Ciebie pięknie uśmiecham
![]() Ja tak niesmiało zapytam o The One i tego nowego Kenzo? Mam poza wątkiem też CSP: Vanille Mokha, Princesse Muscat, Sultan Safran, Coeur de Vahine. Jak nic nie wypatrzysz to poszukam cosik jeszcze, zeby Cie pokusić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za:
The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została wieksza polowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za róż Deborah?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Rahat Loukhoum S. Lutens - odlewka - ok. 9 ml, swieżo nabyta na forum gazetowym ale to nie moj zapach. Wymienie na inne pachnidełko, ale nie na niszę bo za dużo wpadek zaliczyłam.
zrobiłam dokładke
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Magsch Code chcialabym wymienic na inny zapach, ale u Ciebie nic nie znalazłam
![]() Zielona mogłabym wymienic Rahat na hypnotic ale musze sobie odswiezyc pamiec i przypomniec ten zapach ![]() Gargamelowa dziękuje, mam juz butelczynę J'adore ![]() Anastazjo poczytam o tych Twoich CSP - to słodziaki? ![]() Vilandro, Narnijkaj nic nie znalazłam ![]() Sunny oprócz Grosseliny nic mi nie wpadło w oko, wiec raczej wymianka odpada ![]() Princesko w watku nic nie znalazłam, chyba ze ten Pink sugar ze zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hm to moze sie dogadamy, ale musialabys cos dorzucic bo Code jest troszke wiecej wart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To daj znać jak już sobie je przypomnisz,dobrze?Poza wątkiem mam jeszcze miniaturkę Kenzo Amour bez kartonika,z wymianki,podobno ok połowy z 5 ml ale musiałabym dla pewności przelać je do fiolki,zeby sprawdzić czy jest tyle .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zielona sprawdze hypnotic. W sobote w sephorze
![]() ![]() Mn1stek Cat Deluxe mi nie odpowiada niestety, natomiast L szukam we flakonie. Ja nie uda mi sie tu wymienic to na pewno sobie kupie buteczyne na jesienne chandry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Milej lektury na temat CSP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Iwciu u Ciebie podobaja mi sie meteorytki ale to chyba za dużo w zamian za róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłaś Hypnotic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lutensa i cynamon Demeter
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zielona sprawdziłam, zapach bardzo mi sie podoba i zapragnełam miec całą flaszke.
Beccomasz mase ciekawej kolorówki, na pewno cos bym wybrała, ale Lutens jest juz prawie nieaktualny, a Demeter chcesz cały czy odlewke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
sensi?
prosze odp u mnie ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odlewkę, tak ok. 10-15ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Lutens mnie zainteresował, prada jest w chwilowym zawieszeniu (wymiankowym) ale może z Burberry się dogadamy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ivanno Lutens juz jest na wylocie niestety
![]() Becco, ostatnio przybył mi kolejny zapach z cynamonem i dwa mi niepotrzebne, więc wystawiam Cinnamon Bun w całosci. Gdybys chciała całą flaszkę daj znac. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy znalazłabyś u mnie coś za całą flaszkę? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Gucci Rush (produkt, pudełko) 30 ml ( ubytek 2 ml
![]() Eau des Merveilles (tester, kartonik) 100 ml ( pozostało 3/4 pojemności), DKNY Be Delicius (bez pudełka)30 ml (buteleczka, nie jabłuszko), pozostało ponad 3/4 pojemności, Innocent (bez pudełka i korka, tester) 75ml/55 Interesuje mnie Sensi i The One. Może u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie odlewka Code oraz Addict.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.