|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odkurzacz samochodowy
Dziewczyny- czy któraś z was ma odkurzacz samochodowy. taki podłączany do gniazdka zapalniczki?
Warto nabyć takie ustrojstwo??? Przeszukałam różne fora i wszyscy odradzają nie posiadając takiego!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odkurzacz samochodowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Odkurzacz ten nie ma mocy dlatego tez nie opłaca sie go kupic. Ciężko nim usunąc piasek z dywaników nie mówiac o jakis wiekszych paprochach.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pożyczyłam raz od TŻa i bardzo szybko mu oddałam nie odkurzając nim nawet, bo miał za mało siły. Sama ustami bym więcej wciągnęła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tylko jak znaleźc odkurzac z duża moca pasujacy do samochodowego gniazdka na zapalniczke?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
in love with life
|
Ja tez zawsze odkurzam na myjni,. Czasem tez biore przedluzacz, podlaczam w garazu zwykly odkurzacz i odkurzam zwyklym. Nie znam osoby, ktora ma samochodowy odkurzacz. Ale wlasnie tak jak juz napisaly dziewczyny sadze, ze jesli nawet znajdziesz jakis z duza moca to zapalniczka moze tego nie przeciagnac, bo ona tez ma swoje ograniczenia. Takze proponuje popytac w sklepach z artykulami samochodowymi. Tamci sprzedawcy na pewno wiedza wiecej na temat takich wynalazkow.
I mozesz nam tu wtedy napisac, zebysmy wiedzialy co i jak ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie da rady na zapalniczke z wieksza moca bo skad ma wziąć tą moc. Właśnie najlepiej jest zapytac sprzedawców ale raczej taki odkurzacz to bzdura. Widziałam ostatnio w ikei taki ładowany ale potem zapomniałam po niego wrócic zeby zobaczyc moc
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z całym szacunkiem dla "reszty" ![]() My tez z reguły odkurzaliśmy na stacjach benzynowych ale często te odkurzacze są takie zajechane, że już szybciej pozamiatałabym samochód ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
in love with life
|
A ja dzisiaj bylam w Schlecker i przy okazji zakupow wzielam ta ich gaeztke. I ogladam sobie w samochodzie i na ostatniej stronie co widze?? Odkurzacz samochodowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
i sama się nie rozpakowuje
![]() To jak kupicie to daj koniecznie znać!!!! Edytowane przez archinta Czas edycji: 2009-06-01 o 07:58 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.