|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wiązanie oczu ;)
Mam do was pytanie zwiazane z wiązaniem oczu facetom.
Dziś mam zamiar spędzić gorący wieczór ze swoim Tż i chce spełnić kilka jego zachcianek. Już nie raz dawał mi znak, że chciałby żebym zwiazła mu oczy i go pieściła. Dlatego też mam zamiar dziś to wypróbować. Robiłyście już może tak ze swoimi Tż? Jak oni na to reagowali? Macie może jakieś fajne sposoby, żeby było jeszcze bardziej pikantnie i żeby facet nie mógł juz wytrzymać. Ja już w głowie mam mały scenariusz co i jak zrobić żeby zapewnić Tż - owi mega orgazm (!), ale chciałabym poznać doświadczenia innych żeby naprawde poczuł się jak w niebie.
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiązanie oczu ;)
âşď¸
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2017-08-20 o 21:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
To zawiąż. i daj ponieść się emocjom!
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Opowiadaj jak było
![]()
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
a miałyście może odwrotnie - TŻ zawiązał wam oczy? podobało się?
|
|
#6 |
|
Realistka
|
ja tztowi nigdy nie waizalam ( w sumie ciekawe czemu ? ) warto by bylo ;D
on mi jak najbardziej rewelacja heh i chyba wtedy moj pierwszy orgazm pochwowy nie zapomne
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
wiazanie mmmm ... jest super
ja od czasu do czasu robie TZ - towi w domu niespodzianke i caly wieczor poswiecam tylko jemu - ostatnio bylo wlasnie wiazanie w polaczeniu z innymi przyjemnosciami ![]() wlaczylam seksowna muzyke, zaprowadzilam go do lozka, zapalilam swiece, zawiazalam oczy i zrobilam mu dluuuugi masaz relaksujacy calego cialka z olejkami. pod koniec przeszlam do masazu erotycznego TZ byl tak nakrecony (badz co badz to ponad godzina milych doznan), ze az jeczal z rozkoszy hehe z nadal zawiazanymi oczami byl seksik oralny i pozycja na jezdzca byl tak szczesliwy , ze nastepnego dnia zabral mnie na kolacje przy swiecach i do kina, w ramach podziekowania ![]() milusi bylo PS. ja sama tez kocham byc wiazana, ale musze wtedy miec pewnosc ze pelne swiatlo nie jest wlaczone, bo czuje sie niekomfrtowa wiedzac ze kazde moje naczynko jest widoczne
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam. Jeszcze lepiej - z kajdankami ![]() Poza tym, mega orgazm..... brzmi "rodem z cosmo"..... dziewczyny już napisały - daj się ponieść, to, że on nie widzi co robisz, dodatkowo stymuluje wrodzoną kreatywność. ..... zresztą, chyba juz po wszystkim - jak było? na pewno super - chyba nie znam faceta, który by tego nie lubił
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Realistka
|
ja tez wlasnie ;d poza tym sama to lubie pamietam jak pierwszy raz tz poprosil czy mi moze oczy zawiazac i poprostu czulam sie jak w niebie
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
My strasznie lubimy wiązać oczy, a w szczególności mnie to podnieca jak Tż ma na sobie czarną koszule rozpiętą, do tego czarne kajdanki i czarną chustę na oczach. Jeszcze na domiar tego wszystkiego podniecającego jest zarośnięty (podoba mi się to) i ma włosy na klacie, i wygląda jak taki pirat albo brutal ujarzmiony przeze mnie. Ach ale zabawa.
A kolejna fajna zabawa to chusta na oczach i rece tak zpiete że ja sie nim zabawiam ale on nie moze nic zrobić (przypiety do kaloryferka) to tez bardzo podniecajace.
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwłaszcza wzmianka o piracie, ale fajnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
muszę spróbować tego wiązania oczu.. w obie strony ;>
)
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Popieram wszystkie wypowiedzi. Wiązanie oczu jest świetne. Dla obu stron. Niesamowite doznania.
|
|
#14 |
|
Realistka
|
ja po przeczytaniu tego watku zwiazalam tżtowi oczka i baaaardzo mu sie podobalo
a mi chyba jeszcze bardziej xD
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
to mówicie, że warto
zobaczymy zobaczymy ![]()
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubie mu wiązać oczy chociażby dlatego , że mnie wtedy nie widzi a ja mogę sie ponieść fantazji. czuje się wtedy bardziej wyzwolona i bezpruderyjna. tym bardziej jak widze jego uśmiech na ustach
Niestety w drugą stronę to nie działa, bo on nigdy nie wpadł na taki pomysł, ale może to i dobrze bo dzięki temu że go widze kontroluje to gdzie patrzy a nie lubie jak za dużo widzi ...chociaż jak on to mówi..." przecież i tak wiedziałem " ![]() Ale zabawa jak najbardziej godna polecenia. |
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
niewinna zabawa dzieki której meska wyobraznia potrafi działać cuda- efekt widoczny i gwarantowany ![]() Popieram i polecam
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
\
>>KLIK<< Edytowane przez WiuNia Czas edycji: 2011-10-26 o 19:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Dziś mam zamiar spędzić gorący wieczór ze swoim Tż i chce spełnić kilka jego zachcianek.
Już nie raz dawał mi znak, że chciałby żebym zwiazła mu oczy i go pieściła. Dlatego też mam zamiar dziś to wypróbować. Robiłyście już może tak ze swoimi Tż? Jak oni na to reagowali? Macie może jakieś fajne sposoby, żeby było jeszcze bardziej pikantnie i żeby facet nie mógł juz wytrzymać. Ja już w głowie mam mały scenariusz co i jak zrobić żeby zapewnić Tż - owi mega orgazm (!), ale chciałabym poznać doświadczenia innych żeby naprawde poczuł się jak w niebie.