|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
jak go zaskoczyc?
no wlasnie .. tak jak w temacie... chcialabym zrobic tz niespodzianke dzis... ale kom pletnie brak mi pomyslow... zapytal sie przed wyjsciem do pracy czym go dzis zaskocze... boje sie ze juz sie mu nudze albo cos w tym rodzaju
... mam w szufladzie sexowna bielizne,,,pas.. kabaretki ..ale tydzien temu to na siebie wkladalam.. zrobic dzis raz jeszcze??? podpowiedzcie mi.. wiem ze jest tu wiele doswiadczonych kobiet... moze macie jakies propozycje? np.. wejdzie do domu zastanie mnie w tym ,przywiaze go do lozka.. albo taniec????(tylko nie wiem czy sie przelamie)....no nie wiem.. wypowiedzcie sie.. ja mam pustke w glowie... buziaki i dzieki z gory
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak go zaskoczyc?
Czy Ty aby nieco nie przesadzasz? Co dzień chcesz mieć takie rozterki? A czym on Cię zaskakuje?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Otóż to Jakbym wyskoczyła po południu w pasie, kabaretkach i rzuciła się wiązać męża do łóżka to by mnie chyba wyśmiał. Takie figle są dobre raz na jakiś czas ale co tydzień? Opatrzy mu się a ty się będziesz musiała coraz bardziej wysilać żeby go "zaskoczyć".
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
tak jak dziewczyny wyżej.. trochę przesadzasz, powiedz mu że niech on Cię czymś zaskoczy.. przyzwyczai się a Ty niedługo będziesz rwała włosy z głowy: "bo mu się znudze" a czy Ty jesteś jego chodzącą rozrywką?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Też mi się zdaje, że troszkę przesadzasz
Nie przejmuj się tak, rzucił taki tekst ale to jeszcze nie znaczy, że się Tobą nudzi ![]() Myślę, że nie musisz na siłę kombinować, atrakcje raz na jakiś czas są fajne, ale nie da się ich stosować non stop, bo się znudzą. -------------------------------------------------------------- Na marginesie, aż mi się przypomniało, jak w "Sex and the city" Samanta chciała zrobić facetowi walentynkową niespodziankę, zrobiła sushi, położyła się naga na stole i obłożyła tym sushi Tymczasem on został dłużej w pracy i oczywiście jej się znudziło leżenie, a potem przyniósł jej jakiś prezencik, bez wysilania się na specjalnie kreatywne niespodzianki. Jaki z tego morał? Jeśli facet się nie stara specjalnie, tylko wymaga niespodzianek, nie warto wysilać się ponad miarę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie ejsli on Cie ciagle zaskakuje to spoko postaraj sie ale ejsli to ty masz to ciagle robic to troszke pzresada
) moze zaskocz go tym ze nic nie zrobisz hehe :P bo jesli wczensiej jak tak mowil to robilas a teraz nie to na pewno bedzie zaskoczony:PP
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wam... moze i przesadzam dopiero co sie do niego wprowadzilam...no i mam w glowie takie mysli ze szok
) chodzi o to ze nic takiego szalonego nie robilam... moze cos wykombinuje on ma dosc duzy temperament ,lubi byc zaskakiwany mi jest z nnim bardzo dobrze e orgazm za orgazmem i mi troszke glupio ,chcialabym cos dla niego zrobic moze zatanczyc?ale rowniez boje sie ze pozniej zabraknie mi pomyslow.. on jest doswiadczony a ja nie.. z nim stracilam dziewictwo wiec umiem tylko to czego on mnie nauczyl
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
moze zaskocz go dobrym zarłem po pracy?
bedzie w szoku a niekoniecznie musi to byc zwiazane z sexem;]aj te chłopy! ![]() wiecej wiary w siebie my nie jestesmy od rozrywania ich;]
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie. mysle ze bardziej by sie ucieszyl z jakiegos fajnego obiadku ladnie podanego niz z przywiazywania go co tydzien
a jesli chcesz cos sexownego to moze do obiadu zaloz bluzke z glebszym dekoltem albo cos...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
tak zrob mu dobry obiadek a po zjedzeniu zapytaj czym on Cie teraz zaskoczy
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-08-08 o 13:52 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
zupelnie sie z wami zgadzam
))
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
ooo z tym obiadkiem to właśnie miałam pisać, a tu mnie wyprzedzono
też jestem tego zdania, że lepiej jest zrobić dobry obiad, kupić wino, stworzyć miłą atmosferę, ubrać się w coś.. hmm.. ponętnego, jak co tydzień zawsze robiłaś mu niespodzianki związane z seksem to teraz na pewno będzie i zaskoczony i zadowolony no i będzie odmiennie niż zawsze
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I wiesz... był zaskoczony, jak powiedziałam mu, że ja zaraz pomyślałam o deserze (lodach )A tak zupełnie poważnie - to gdybym odczuwała presję, że ON oczekuje ode mnie występów, bo mogę mu się znudzić, to zaprezentowałabym mu występ... w papilotach, starym szlafroku i maseczce na twarzy... Dopiero by docenił, jaka jestem piękna, jak sie specjalnie "nie wysilam"...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny mam mały problem ... Powiedziałam chłopakowi że mam dla niego niespodzianke.. hmm wymysliłam striptiz,ale moze wy macie jakieś inne pomysły?... coś by był zadowolony,.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,a wiecie o czym ja sobie myśle jak czytam takie posty? Ze my sie tak dla nich staramy,a facet i tak świnią pozostanie :p
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
chyba Twój stary :/
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

... mam w szufladzie sexowna bielizne,,,pas.. kabaretki ..ale tydzien temu to na siebie wkladalam.. zrobic dzis raz jeszcze??? podpowiedzcie mi.. wiem ze jest tu wiele doswiadczonych kobiet... moze macie jakies propozycje? np.. wejdzie do domu zastanie mnie w tym ,przywiaze go do lozka.. albo taniec????(tylko nie wiem czy sie przelamie)....no nie wiem.. wypowiedzcie sie.. ja mam pustke w glowie... buziaki i dzieki z gory

Tymczasem on został dłużej w pracy i oczywiście jej się znudziło leżenie, a potem przyniósł jej jakiś prezencik, bez wysilania się na specjalnie kreatywne niespodzianki.
był w 2013r

też jestem tego zdania, że lepiej jest zrobić dobry obiad, kupić wino, stworzyć miłą atmosferę, ubrać się w coś.. hmm.. ponętnego, jak co tydzień zawsze robiłaś mu niespodzianki związane z seksem to teraz na pewno będzie i zaskoczony i zadowolony no i będzie odmiennie niż zawsze 
?