|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
o ile tygodni lekarz może się pomylić???
hej dziewczyny
postanowiłam, że kiedy będę chciała i mogła zajść w ciążę zastosuję po odstawieniu tabletek metodę objawowo- termiczną, żeby oczyścić organizm z hormonów itd. Jeśli będę ją robić dokładnie to będę znać dokładną datę poczęcia dziecka (+,- kilka dni), ale z dokładnością co do tygodnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: o ile tygodni lekarz może się pomylić???
lekarz z dokładnością do kilku dni ustala kiedy doszło do zapłodnienia, nie ma mowy o pomyłce podczas badania usg, a jeśli chcesz wiedzieć kiedy masz dni płodne i kiedy jest możliwe zapłodnienie to jeśli masz regularne cykle od ilości dni cyklu odejmij 14 i będziesz wiedzieć w którym dniu jest owulacja i może dojść do zapłodnienia (plus 4 dni przed owulacją i 4 dni po owulacji)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja chciałabym po odstawieniu tabletek mieć regularne cykle, żeby móc poznać ten moment poczecia dziecka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
czesc,
ja meirzylam temp i stosowalam testy owulacyjne wiec znam date poczecia ale w trakcie usg lekarz tej daty nie potwierdzil ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
U mnie lekarz dokładnie określił wiek ciąży
![]() Doskonale wiem, kiedy był moment poczęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.