|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Taily weijl - jakość ubrań
Witajcie!
Szukałam ale konkretnie znaleźć nie mogę ![]() Jak jest z jakością ubrań w tym sklepie? Upatrzyłam sobie 3 rzeczy w nim: 2 pary rurek (jedne nie jeansowe drugie tak ale białe) no i krótkie spodenki. Ceny nie sa za małe (spodenki 80zł) i troche szkoda mi wydac kasy jesli po niecałym miesiacu maja mi sie "przesiepac" itp. Zazwyczaj spodnie kupuje w reserved albo house i z nich jestem zadowolona. Ale akurat w teily weijl te cudenka wpadły mi w oko ![]() Czekam na odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Taily weijl - jakość ubrań
ja sporo rzeczy z Taily Weijl. nawet lubię ten sklep. sweterki są super, dobrze się piorą, nie mechacą się. tak samo na bluzki narzekać nie mogę.
wszystkie dodatki normalne, fajne, ale w wielu sklepach moża je też kupić. jeansy z tego co wiem też są super - moja koleżanka jest mianiaczką jeansów z tego sklepu :P ja osobiście kupiłam 6 miesięcy temu tam czarne rurki i mi się ostatnio przetarły :/ nie chodziłam w nich dzień w dzień, dlatego też się aż zdziwiłam, że już je muszę wyrzucić.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam z tego sklepu kilka rzeczy
![]() i do tej pory jestem ze wszystkiego zadowolona, nic nie rozciągnęło się po praniu, nie wyblakło ![]() a mam m.in. rurki, sweterek, top. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
również jak na razie chwale sobie jakościowo ten sklep
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Fajne są ciuszki z tego sklepu no i z jakością nie jest źle, ciuszki też nie sa tak całkiem drogie to nie ma co narzekać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bluzki z tego sklepu ok. Natomiast mam złe doświadczenia ze swetrami ...szybko się zmechaciły ... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Oj ja też sweterków nie polecam, w większości są z akrylu i po dwóch praniach strasznie się mechacą, nie da się tego nawet zgolić. Kupiłam tam też spodnie, nie dość że się zmechaciły, to jeszcze skurczyły na długości więc ja ten sklep omijam szerokim łukiem, choć może t-shirty są znośne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Bluzeczki moge z pewnoscia polecic, ale spodnie niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Miałam kilka bluzek i po kilku praniach zaczęły się mechacić, jedna okropnie się rozciągnęła jak szmatka, innej z kolei szew "przeleciał" na prawie środek bluzki.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
ja jestem zadowolona z jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja spodnie z TW baaaardzo sobie chwalę, jak rzadko które świetnie na mnie leżą i mogę w nich długo chodzić bo nie przecierają się szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Spodnie są super
koszulki różnie natomaist sweterki się strasznie wyciągają.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
z tw mam chyba tylko kamizelke, ktora sie masakrycznie szybko zmechacila do tego stopnia, ze nie nadaje sie do noszenia i jakas bluzeczke i z nia jest wszystko ok, ale malo ja nosilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja mam sweterek i 2 pary jeansów( czarne rurki i jasno niebieskie ) - nie mam zarzutów co do jakości
widze, ze troche dziewczyn narzeka na spodnie,ale u mnie absolutnie nic sie z nimi złego nie dzieje, zero przetarć, blaknięcia koloru, chodze już ponad pól roku , prawie codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja mam parę bluzek i s a naprawdę super ale spodni raczej nie polecam szybko sie spierają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.