|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zmiana koloru szamponetka? POMOCY.
Mam problem odwieczny dla nas kobietek - pragne zmiany.
Od ZAWSZE mam jasne wlosy, traktowane balejazem na bardzo jasny blond. Teraz zapuszczam wloski, konce mam troche przesuszone ale bardzo dbam o swoje piorka. Marzy mi sie ciemny, jednolity, blyszczacy kolor ALE BEZ RUDYCH REFLEKSOW!!! I teraz potrzebuje pomocy - jak tego dokonac? Szamponetka? Farba? Balejaz? A moze sobie darowac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana koloru szamponetka? POMOCY.
Hmmm i widzisz jak to jest. Ja bym bardzo chciala miec blond wloski, ale nie pasuja mi kompletnie. Szkoda, ze wkleilas swojego zdjecia.Moze nie ma sensu eksperymentowac, a jedynie jakies refleksy wystarcza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiana koloru szamponetka? POMOCY.
Też kiedyś miałam blond włosy. Bardzo jasne. Użyłam farby L'oreal Preference chyba. Był to odcień jakiś jasny ciepły brąz. Wczesniej rozmawiałam ze znajomą fryzjerką. Poradziła mi ze skoro chcę przyciemnić włosy, to tylko ciepłym brązem- typu kasztan. Kolor ,,ciemny blond" lub zimny ciemny brąz prawdopodobnie wyjdzie jak zielony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.