|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię Emerald Bay Dark'n Dazed
Nieaktualne
Jak w tytule, wymienię balsam pogłębiający opaleniznę w solarium Emerald Bay Dark'n Dazed, z oryginalnej pojemności 265 ml. zostało ok. 70% Najchętniej wymienię na jakiś balsam brązujący, najlepiej L'oreal Nutri Bronze, albo na kilka próbek oryginalnych perfum. Mam jeszcze okulary do solarium Ultra SunGlobes w idealnym stanie w plastikowym pudełeczku. Edytowane przez 201606242119 Czas edycji: 2009-07-04 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Emerald Bay Dark'n Dazed
Hej
![]() Interesowały by mnie okularki i balsam Emerald Bay. Powiedz proszę, co byś za nie chciała, bo mogę zaproponować próbki po ok. 2 ml następujących zapachów Miss Dior Cherie, l'eau par Kenzo, Very Irresistible Givenchy, T-Girl Tommy Hilfinger i w swoim wątku mam jeszcze perfumowane żele pod prysznic Isabelli Rossellini, może to Cię zainteresuje? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Przejrzałam Twoje kosmetyki i najbardziej pasował by mi ten spray Bioderma Photoderm Bronz SPF 40, ale nie wiem czy interesuję Cię taka wymiana - daj, proszę, znać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Giglio przykro mi, ale biorąc pod uwage zbójecką cene Biodermy, taka wymianka nie byłaby dla mnie opłacalna
![]() Jeśli potrzebujesz filtra, to mogę oddać La Roche Posay. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wysłałam PW
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.