|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Szczecin- które technikum lepsze? Proszę o pomoc..
Witam
Prosiłabym o pomoc osoby mieszkające w Szczecinie, które oriętuja się w poziomie tamtejszych szkół. Dokładniej chodzi mi o technikum zawodowe nr 4 na ul. 3 maja (zespol szkol nr 8 ) - kiedys szkola nosila nazwe- technikum ekonomiczne nr 2. Druga szkola to technikum ekonomiczne nr 1, ul. Sowińskiego 1. Zarowno w jednej jak i drugiej szkole wybralbym technikum organizacji reklamy. Uczniem jestem średnim. Srednia 3,8 , laczne wyniki egzaminu -65 pkt. (mat.-przyr.: 26 pkt., humanistyczny: 39) Proszę o udzielenie mi informacji, która z podanych wyżej szkół była by w moim przypadku lepsza i czy mam sznase się dostać. Jakie kolwiek informacjie rowniesz beda przydatne(poziom, atmosfera, nauczyciele itp) Z góry dziekuje za każdą odpowiedziedź- to dla mnie bardzo ważne. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szczecin- które technikum lepsze? Proszę o pomoc..
Ja słyszałam trochę o technikum ekonomicznym na Sowińskiego. I każdy kto tam chodzi, niesamowicie odradza tę szkołę. Ba, mało tego, mówią, że jest to najgorsze technikum. Nie jest to moja opinia, bo ososbiście nic na ten temat nie wiem. Atmosfera, nauczyciele kompletnie nie nadający sie do życia
![]() No nie wiem ile tego jest prawdą, a ile wymysłem uczniów, ale mówię co wiem .Ale szanse na dostanie się masz.
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Utwierdzilas mnie w fakcie ze to drugie technikum chyba byloby lepsze. Jesli ktokolwiek wie jeszcze co kolwiek to prosze pisac
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

.