|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Wydaje mi się, że nie miło pachne..Co robić?
Hej tak w ogóle witam wszystkich...;* Mam pewien problem, ja wiem, ze są o wiele gorsze problemy i głupio mi z takim wyskakiwac, ale gdyby ktoś wiedział co z tym zrobić byłabym bardzo wdzięczna!..;]
Otóż wydaje mi się, że nie miło pachne.Wiem, ze mam halitosis i pewnie troche się to przyczynia do tego, ze mi sie tak wydaje...ale biore rano prysznic z żelem jakimś pózniej kremuje sie balsamem, biore jakiś kosmetyk pod pachy i perfum na koncu i raczej nie powinnam śmierdzieć..a mi sie tak wydaje, że cuchne trudno to stwierdzić bo człowiek sie przyzwyczaja do zapachu w jakim sie znajduje, ale chwilami cos odczuwam i nie wiem czy to z otoczenia czy ode mnie? Wiecie jak to sprawdzić? I czy używam wystarczająco kosmetykow? A też ostatnio miałam grzybice pochwy, ale mi już przeszło, ale dalej mam częstomocz...i teraz jest gorzej bo jak zrobie "siku" to wyjde gdzies a za chwile to takie dziwne do napisania chce mi sie i często "sikne" troche w majtki...oczywiscie nie duzo, ale ja to cholernie czuje...zmieniam majtki a po kazdym sikniu tak samo..jakby mi sie wylewało bo niedokonczylam w kiblu...i mam okropny śluz i być moze przez to najbardziej capie bo ja juz to czuje na odleglosc..Nie wiem co robić, czuje sie okropnie nie komfortowo...nie bede przeciez zmieniac majtek co przerwe w szkole...( nawet tyle majtek nie mam)...Pomocy z gory dziekuje, kochane jesteście ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wydaje mi się, że nie miło pachne..Co robić?
kup sobie wkładki higieniczne...
a tak w ogole to dziwny post...........
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli jesteś w okresie dojrzewania to normalne, że masz "śluz" w majtkach.
|
|
#4 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Idź do lekarza, bo nie powinno Ci się coś takiego zdarzać. Póki co, zakładaj wkładki i natychmiast wymieniaj je po popuszczeniu moczu. A jeżeli nie wiesz czy zostawiasz niemiły zapach, zapytaj o to kogoś bliskiego, np. mamę. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
kup wkładki i często je zmieniaj
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wkladki, przemywaj sie chusteczkami do higieny intymnej np po kazdym "siku"
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Hmm idź do lekarza najlepiej. Chyba cierpisz na wysiłkowe nietrzymanie moczu (słyszałam że zdarza się nie tylko kobietom po porodach ale też młodym dziewczynom i można ćwiczyć mięśnie Kegla, ponoć tak zalecają lekarze i to pomaga), ale najlepiej sięgnąć opinii specjalisty.
Nieprzyjemny zapach- może to hormony (okres dojrzewania, burza hormonalna)... ciężko stwierdzić.
"Kiedy widzę,co życie robi z ludźmi, to Śmierć wcale nie jest taki najgorszy" Edytowane przez Suzi_Sun Czas edycji: 2009-06-04 o 20:43 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z przedmowczynia. Wybierz sie do urologa, bo tez mi sie wydaje, ze masz problem z nietrzymaniem moczu.
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
tak jak dziewczyny mówią- lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem
no i wkładki
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
lekarz, plus wkladki (najlepiej zapachowe np naturelli albo discreet deo)
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Tu jest podobny wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210300 przeczytaj może znajdziesz odpowiedź
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Jejku dziękuje wszystkim...kupie te wkladki jak zalecacie z naturelli z belli czy czegos tam innego i chyba pojde do urologa bo jakies cwiczenia bo faktycznie nie moge tego powstrzymać tylko mi leci i czasami nie zdarze do ubikacji i klapa będzie...dziękuje!!;]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Włosomaniaczka 
Idź do lekarza, bo nie powinno Ci się coś takiego zdarzać. Póki co, zakładaj wkładki i natychmiast wymieniaj je po popuszczeniu moczu.

no i wkładki