![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nasze najmniej przemyślane zakupy!
Chyba każda z nas , choć raz dokonała zakupu, którego potem żałowała....
Weszła do sklepu, sięgneła coś z pierwszego lepszego wieszaka, półki i kupiła coś co było jej kompletnie niepotrzebnie. Teraz tylko zawadza i irytuje swoja obecnością. Podzielmy się naszymi klęskami zakupowymi... ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- __ W roli wyjasnienia: zaczynam... kupiłam 2 t-shirty (nie byly w cale tanie) załozyłam je ze dwa razy ![]() dotego dochodzi mnóstwo ciuchów z lumpka ktore kupiłam pod wpływem impulsu,zeby poprawic sobie humor... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze najmniej przemyślane zakupy!
-jakoś w listopadzie kupiłam szerokie materiałowe spodnie w vero modzie jako alternatywa dla rurek, w sklepie leżały fajnie, załozyłam je raz na jakiś egzamin i czułam się beznadziejnie, żałowałam potem bo jak dla mnie nie kosztowały mało, na szczęście są dobre na mame
-kilka lat temu zobaczyłam w tally weijl różowe trampki, były bardzo niewygodne ![]() ![]() ![]() -dżinsy Lee.. w sklepie oczywiście leżały świetnie, przy pierwszym wyjściu po kilku godzinach wyglądały jakby były ze 3 numery za duże, tak się rozciągnęły, sprzedałam je koleżance dużo na tym tracąc. niestety jeszcze trochę by się tego uzbierało ![]()
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2009-04-14 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupiłam sobie kurtkę "bombkę". Spodobała mi się w sklepie, ale gdy przyjechała razem ze mną do domu to wstydziłam się wyjść w niej na dwór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kiedyś kupiłam dwa rodzaje herbat za 25zł i potem się okazało, że jedna z nich była do niczego ^
kiedyś w lumpie kupiłam bluzkę, którą ubrałam ze dwa razy może- była za mała, ale za to piękna ;o
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ostatnio dwa błyszczyki do ust, obydwa beznadziejne. Zastanawiam się komu oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moje wpadki zakupowe:
- zestaw 5szt. majtek czarnych szortów w Primarku niewygodne, szmatowate, po jednym zalozeniu poszly do smieci a pozostale 4 szt oddalam - stanik NEXT Intimates kupiony na ebay, niby rozmiar z metki ten sam co noszę, ale jednak byl za maly; od tamtej pory nie kupuje stanikow przez net, bo niby tu next i tam next i rozmiar ten sam a jednak byla roznica - tunika Monsoon z cekinami, koralikami itp na dekolcie sliczna na zdjeciu na Helenie Christensen..na mnie wygladala kiepsko, czulam sie jak w fartuszku ,bo miala takie fartuchowate wiazanie na plecach; poszla na ebay i szybko zostala sprzedana babce z Australii;-) - sweterek Monsoon na wieszaku sliczny ale na mnie wygladal jak na ciężarnej..... , tez ebay mnie wyratowal A z kosmetykow najwieksza wpadka ostatnich miesiecy to maslo od ust Bielenda Bioplantacja kokos oraz bawelna Oba uzylam 1-2razy, na szczescie kolezanka je wzięła;-)
http://www.aspoleczna.pl Mój blog http://www.angtest.pl Testy z angielskiego! http://wojnowski.net.pl Blog o Wordpresie Edytowane przez Hawa Czas edycji: 2009-04-14 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
śliczne brazowe zamszowe kozaczki z kokardka na tyle .
obcas duży - jak przymierzałam wydawało mi sie że sa doskonałe . w domu ... okazały sie za duze i nijak nie moge w nich chodzic .;/ byłam może ze 3 razy ... ;( ![]() kiedyś śliczne balerinki z Diversa . czarne w biale malutkie kropeczki . idealnie wygladały na nodze ale po 5min.chodzenia obtarły tak że je znienawidziłam .;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio - peeling Lubex polecony przez dermatolog.
Coś mnie zaćmiło i kupiłam go bez sprawdzenia składu i opinii ani nawet rozeznania cen w różnych aptekach. Nie dość, że przepłaciłam to nie mogę go używać z racji kwasu glikolowego w składzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja mam często ten problem z butami, że kiedy je mierzę w sklepie wydają się ok - wiadomo, w sklepie dużo się w nich nie pochodzi. A kiedy w nich gdzieś wyjdę i przejdę 200 metrów, już czuję jak zaczynają obcierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo ciuchów . Czasem biore cos, tylko żeby kupic a potem w tym nie chodze. Niestety mam całe stosy takich rzeczy w mojej szafie. Zawsze idąc na zakupy obiecuje sobie, że kupie tylko przemyślane rzeczy. No i klapa.
Sukienka z allegro w tylu Japan- na zdjęciu fajna, jak ja ubrałam była z 3 rozmiary za duża. Odesłałam, przysłali mniejszą. Również za duża. Okropny krój, fatalny materiał. Może będzie dobra jak zajdę w ciąże. Nietoperz z Allegro- chyba go nigdy nie założę Mnóstwo czapek, beretów, które leżą w szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kupiłam buty na wysokim obcasie, a właściwie szpilki... no i teraz boje sie w nich wyjsc zeby sie nie wywrocic czy cos i nie narobic sobie obciachu ;(
W ogole... dalam za nie 100zl. (dla mnie nie malo bo mam 15/16 lat- zalzy jak na to patrzec) a nagle zaczelam dostrzegac ich wady, a tu to... atu tamto... moglam kupic inne byly tansze i fajniejsze.... ogolnie to teraz boje sie po prostu wnich wyjsc. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Brązowe szpilki na mega obcasie, rozmiar 40 chociaż noszę 38.
Wyglądam w nich jak w butach po starszej siostrze...nie wiem gdzie ja miałam oczy i rozum jak je kupowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Granatowo-szare cienie z Max Factora, ktore przy moim typie urody prezentuja sie fatalnie.
Gdzie ja mialam oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dużo kosmetyków, które potem nie sprawdziły się.
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Baleriny. W sklepie mnie uwierały, ale pomyślałam, ze się jeszcze rozchodzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Generalnie to jestem osoba o mega skłonnościach do kupowania rzeczy która wpadnie mi w oko bz mierzenia itd. Z czego wynika, że takich rzeczy znajdzie się u mnie w garderobie od groma! Największym utrapieniem są buty. Mam ich pełno, a niektórych nie miałam ani razu na nodze. Nie wiem gdzie ja mam rozum. Kupuję bo są śliczne a później stoją i się kurzą. Ostatnio kupiłam Reeboki klasyki za kostkę, miałam dosłownie raz na nodze. Kobiety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
kupiłam białe adidasy NIKE za 339 zł, hm dostałam pieniądze na zakupy i to dość sporo, stwierdziłam więc że moge zaszaleć.. wszystko fajnie, extra byłam w nich z 5razy na mieście i stoją w szafce, .. nie dość że mi się odpodobały, to dziwnie się w nich czuje.
Narazie nie sprzedaje, może za jakiś czas znów mi się spodobaja, ale jak narazie to jestem wsciekła że wydałam tyle kasy na buty które teraz leża i sie przewracają ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Motorola v3 - straszny...
i nieużywania słów. Wszystkiego, co niezmienne, w nicości za oknem, gdy budzą się mgły... Edytowane przez ulinkaaa Czas edycji: 2009-04-14 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hmm jestem wybredna więc np po budy z 5 razy pojeżdżę po sklepach zanim kupię ale zazwyczaj jestem zadowolona. Ale np różowe baleriny. Moja kompletna
głupota. Nie dość że nie mam do czego ich ubrać to jeszcze obcierają :/ A kupiłam bo mnie mama już molestowała że żadnych butów nie kupię a ' te są śliczne' ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Czesto kupuję buty bo m isię podobają, nie patrząc na to czy są wygodne i nie nosze ich, albo nosze bardzo rzadko
![]() Kupuję dużo t-shirtów, bokserek - gładkich bawełnianych. Biorę je bo są tanie i żal mi ich nie kupić i teraz mam w szafie min. 6 takich koszulek z metkami które sa u mnie od wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
oj sporo tego... pełno kosmetyków (ale staram się ograniczać swoje szaleństwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja kupuję na potęgę formy do ciast, wszelakie brokaty, żelopisy, koszulki, koperty i inne takie tam z lidla czy biedronki bo są tanie i pewnie się przydadzą
![]() przydają się 2 razy w roku - czyli na święta, choć też nie zawsze... mam też dużo ubrań z 5.10.15. pracowałam kiedyś i ubierałam się na "dużej dziewczynce" teraz siara to nosić, bo mam już 20 lat, a nawet jakbym się uparła to rękawki już za krótkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
kupiłam bluzkę na sylwestra nałozyłam ją właśnie tylko w ten dzień mimo tego, ze nie jest typowo sylwestrowa więcej jej już nie nałozyłam a droga była :/
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Kupiłam w Grecji bluzkę w jakimś 'emo-shopie'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Spodnie z House. Kupilam mimo, ze w sklepie zle sie w nich czulam, twierdzac, ze mam za grube nogi w tych spodniach
![]() ![]() Sterta butow, zwłaszcza balerinek, ktore mialam raz na nogach i sie okazywalo ze nie da sie tego nosic bo strasznie obcieraja ![]() Jeszcze wiele rzeczy kupilam, a nie mam z nich uzytku ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj! Mnóstwo tego! Głównie to ubrania, szczególnie spodnie. Mam jakieś 13 par jeansów, których nie noszę. W sklepie strasznie mi się podobały, ale w domu już nie szczególnie.. niektóre z nich miałam na sobie tylko w sklepie. Mam również duuuużo bluzeczek <niektóre z metkami>, których nie noszę z tego samego powodu co jeansów. Tak samo jest z butami.
Tak samo namiętnie i nieprzemyślanie kupuję różnego rodzaju preparaty do włosów i balsamy<a cały czas używam swoich ulubionych>
"Człowiek mało nauczy się z sukcesu, ale dużo z niepowodzenia" Studia. Cel: -6kg Edytowane przez Dzindzej Czas edycji: 2009-04-15 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Przypomnialo mi sie, ze kiedys kupilam spodnice letnia za 150 zl, w ktorej wygladalm jak kopa siana.
Przy 1 mierzeniu, odwiesilam. A potem nie za bardzo mialam sie w co ubrac, wiec kupilam. Nie dosc, ze fatalnie wygladam w niej, byla droga, to jeszcze ma badziewny material, ktory mnie sie zaraz po wyprasowaniu ![]() I to nie len, uprzedzajac pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
spodnie, cos a'la rurki, na dole wygladaly ladnie iwec kupilam, ale to nie sa biodrowki i nie czuje sie w nich za dobrze, bo nie lubie miec wysoko zaciagnietych spodni, jescz ich nie nosilam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]()
Przypomniały mi się.. telefony komórkowe!! Zawsze jestem z nich niezadowolona
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.