....chodzi TYLKO o seks? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-09-29, 20:54   #1
weronika866
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 87

....chodzi TYLKO o seks?

Witam wszystkie wizazanki jestem tu od niedawna wiec jesli jestem np w zlym miejscu albo cos zle nacisnelam to proszê o uwagi mam taki problem a widze ze mozna uzyskac tu dobre porady... jakies pol roku temu poznalam faceta na imprezie, znajomy znajomego, nie rozmawialam z nim prawie, przez chwile jakies zarty, przekomarzanie, to wszystko. zrobil na mnie dziwne wrazenie, wydawal sie byc inteligentny a zarazem grozny..pozniej dowiedzialam sie -od znajomego- ze chetnie chcialby sie ze mna umowic. oczywiscie nie mielismy zadnego kontaktu. minelo kilka tygodni, po czym znow spotkalismy sie w tym samym gronie i tez nie bylo zadnych prywatnych rozmow, tylko w grupie, moze poza malym flirtem ale naprawde niewinnym. mozna powiedziec ze nic o sobie nie wiemy wcale sie nie znamy i zamienilismy ze soba pare zdan, to nie znaczy ze nie mozna sie sobie podobac, bo tak wlasnie o nim myslalam pozniej i zdecydowalam sie do niego odezwac pod byle pretekstem, wlasciwie to bardzo oficjalnie, i tak tez odpowiedzial. zaczelismy rozmawiac, pisac do siebie, nie spotykalismy sie od tej pory dlatego dziwi mnie troche jego zachowanie..po kilku dniach zacz±³ wprost dawac mi do zrozumienia ze mu sie podobam i ze chce sie ze mna kochac, odpowiadalam wymijaj±co, troche to krepujace bo nie znamy sie wcale ale on mowi o tym bez przerwy i bez zadnego skrepowania, co wiecej powiedzial zebym nie skupiala sie niepotrzebnie na niczym innym...to normalny facet, mial niedawno dziewczyne, spotykal sie z kims, dlatego nie wiem czemu traktuje mnie tak przedmiotowo.szczerze mowiac on bardzo mi sie podoba i myslalam o czyms powaznym ale w takiej sytuacji nie wiem czy jest sens jeszcze utrzymywac z nim kontakt.owszem tez mam na to ochote i tez mysle o seksie bardzo czesto moze nawet tak czesto jak on ale wiadomo...licze poprostu na cos wiecej i dla mnie ta znajomosc nie ma sensu jesli skonczy sie na seksie i niczego wiecej nie bedzie ode mnie chcial...czy to moja wina?czy ja moglam mu dac do zrozumienia ze jestem latwa czy moze on taki jest poprostu? dlaczego jest taki bezczelny mimo ze dobrze wie co mysle. moglabym skonczyc te rozmowy ale nie wiem sama, on tak mi sie podoba ciagle mysle czy cos z tego mogloby byc...tylko ze on coraz bardziej mnie utwierdza w przekonaniu ze nie ....
weronika866 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-29, 21:36   #2
Lilstyfix
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 111
GG do Lilstyfix
Dot.: ....chodzi TYLKO o seks?

Co to za facet który my¶li tylko o seksie. Mo¿e siê okazaæ ze interesuje siê Tob± tylko dla tego. Na razie odstaw takie tematy na bok i powiedz ¿e wolisz go lepiej poznaæ.
Jak dla mnie to mu chodzi i wy³±cznie by Ciê wykorzystaæ. Je¶li Ciê interesuje bardziej powa¿na przysz³o¶æ to nie ma co siê z nim wi±zaæ.
Stary 2008-09-29, 22:23   #3
weronika866
Raczkowanie

niestety sama jestem tego prawie pewna ze chodzi o seks tylko nie wiem czy teraz to zakonczyc juz czy moze liczyc ze to sie zmieni jesli narazie do niczego nie dojdzie i lepiej sie poznamy....
Stary 2008-09-30, 00:49   #4
ulinkaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 881

Nie wiem, ciezko wyczuc. Ty znasz go jednak troche lepiej, ja moge tylko dywagowac. Ja chyba jednak wycofalabym sie.
w nico¶ci za oknem, gdy budz± siê mg³y...
ulinkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-30, 01:13   #5
piwusia5
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 787

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem, ciezko wyczuc. Ty znasz go jednak troche lepiej, ja moge tylko dywagowac. Ja chyba jednak wycofalabym sie.

moim zdaniem takie ci±g³e gadanie o bara-bara ca³kiem normalne nie jest. Ja tam bym siê go zapyta³a czy ma jakie¶ niedomagania w tym temacie czy co ¿e tak ci±gla gada o tym.

Mo¿e to jaki¶ flustrat
Stary 2008-09-30, 09:44   #6
justi699
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 507

ja bym da³a sobie z kolesiem spokój, skoro on ju¿ teraz mówi o takich rzeczach...

Nasz ¦lub

Jeste¶ z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-30, 15:44   #7
awia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 577

weroniko - chyba, ze Ty mialabys ochote wykorzystac jego
Nikt nie powiedzial, ze uk³ad nie moze byæ obopólny.
Ja raczej nie ³udzi³abym siê na Twoim miejscu, ze bedzie chcial siê z Tob± zwi±zac
w "tylko seksie" nie ma przeciez nic z³ego, o ile Ty mialabys na to ochotê.
Swoj± drog± jest to o tyle dziwne, ze skoro jest taki bezposredni, to powinien równiez czynami daæ Ci znac, ze chce z Toba uprawiaæ seks, bo samymi s³owami to tak nie do konca mozna siê przejmowaæ.

zastanów sie na co Ty masz ochotê.
A "bycie ³atw±" to jest tez g³upota stulecia, nie ma czegos takiego, kolejny pusty frazes by sie samemu poczuc lepiej
Mamy 21 wiek, jestes (chyba) doros³a, masz prawo robic to, na co masz ochote.
w tym rowniez pojsc z facetem którego nie znasz do lózka.
a ¿ycie jakie ¿ycie poprzerywana linia na d³oniach
a bóg nie ma boga s± tylko krzy¿e przy drogach

W³asn± g³upotê ludzie zwykli nazywaæ do¶wiadczniem
awia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 17:59   #8
_Novotna_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 885

Moja droga, my¶lê ¿e facetowi chodzi o seks. Niestety oni tak maj±. Sama kilka dni temu Mo¿esz zrobiæ to z nim Plusy: przyjemnosc i brak rozmyslania typu ' co by by³o gdyby' Ale te¿ musisz bbyæ ¶wiadoma ¿e jemu niekoniecznie musi tak zale¿eæ na Tobie. Z drugiej strony mo¿e akurat zauroczysz go tak, ¿ê bêdzie chcia³ aby ³±czy³o Was co¶ wiêcej ni¿ ³ó¿ko.
Stary 2008-09-30, 19:54   #9
weronika866
Raczkowanie

rozmawialismy o tym i przyznal ze niepotrzebnie tak mowil i ze nie sadzil ze tak to odbiore.... tylko teraz nie wiem czy bedzie sie zachowywal inaczej dlatego ze tak mysli czy dlatego ze glupio wyszlo....
Stary 2008-09-30, 20:00   #10
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 769

Cytat:
Napisane przez weronika866 Poka¿ wiadomo¶æ
po kilku dniach zacz±³ wprost dawac mi do zrozumienia ze mu sie podobam i ze chce sie ze mna kochac, odpowiadalam wymijaj±co, troche to krepujace bo nie znamy sie wcale ale on mowi o tym bez przerwy i bez zadnego skrepowania, co wiecej powiedzial zebym nie skupiala sie niepotrzebnie na niczym innym...to normalny facet, mial niedawno dziewczyne, spotykal sie z kims, dlatego nie wiem czemu traktuje mnie tak przedmiotowo.
Wed³ug mnie on by³ z Tob± po prostu szczery.
Szczero¶æ w tym wypadku oznacza, ¿e wszelkie pó¼niejsze ewentualne ¿ale mo¿esz mieæ tylko do siebie.

Byæ z dziewczyn±, a spotykaæ siê z kim¶ to dwie ró¿ne rzeczy.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-30, 20:04   #11
weronika866
Raczkowanie

dla niego to jest normalne i nie ma w tym nic zlego, ja nie do konca to rozumiem, poza tym to jest jednak facet. problem jest w tym ze ja mysle o nim powaznie i nie chce zeby to sie tak poprostu skonczylo a wiadomo ze potem moze mnie juz olaæ. czy mam powiedziec wprost zeby tak ze mna nie rozmawial i ze nic z tego? moze tak sprawdze czy rzeczywiscie tak jest jak mysle bo jesli chodzi tylko o seks to ja tak nie chce, nie mam nic do stracenia ...

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 11:31   #12
agusiajnw
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 634

Cytat:
dla niego to jest normalne i nie ma w tym nic zlego, ja nie do konca to rozumiem, poza tym to jest jednak facet. problem jest w tym ze ja mysle o nim powaznie i nie chce zeby to sie tak poprostu skonczylo a wiadomo ze potem moze mnie juz olaæ. czy mam powiedziec wprost zeby tak ze mna nie rozmawial i ze nic z tego? moze tak sprawdze czy rzeczywiscie tak jest jak mysle bo jesli chodzi tylko o seks to ja tak nie chce, nie mam nic do stracenia ...
my¶lê ¿e powiedz mu wprost ¿e narazie seks Ciê nie interesuje i ¿e nie ma na co liczyæ i wtedy po reakcji poznasz odpowied¼ na swoje pytanie... Tylko zrób to szybko ¿eby¶ nie zd±¿y³a siê zakochaæ...
agusiajnw jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-01, 12:47   #13
hihi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 33 255

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Poka¿ wiadomo¶æ
my¶lê ¿e powiedz mu wprost ¿e narazie seks Ciê nie interesuje i ¿e nie ma na co liczyæ i wtedy po reakcji poznasz odpowied¼ na swoje pytanie... Tylko zrób to szybko ¿eby¶ nie zd±¿y³a siê zakochaæ...
Dok³adnie tak W koñcu skoro on szczerze mówi, ¿e chodzi mi o seks to Ty równie szczerze mo¿esz mu powiedziec, ¿e Ciebie sam seks nie interesuje.
Stary 2008-10-01, 14:54   #14
nailew
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Wycofaj siê, bo pó¼niej mo¿esz tego bardzo ¿a³owaæ!!! Wiem bo sama by³am w takiej sytuacji i wiem cos na ten temat. Sama straciam swoje dziewictwo z tego typu ch³opakiem. Zakochana by³am w nim po uszy, a teraz ¿a³ujê bo mog³am poczekaæ z tym na tego jedynego, który jest dzi¶ moim narzeczonym.

63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008101601001030.png
nailew jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-01, 16:10   #15
weronika866
Raczkowanie

zapytalam wprost. a wlasciwie sam mi to jasno powiedzial ze nic powaznego, ze on nie potrafi. tylko ja czuje ze sie w to angazuje, chyba nie musze wam tlumaczyc jak trudno tak poprostu sie wycofac... dalam mu do zrozumienia ze chce cos wiecej niz tylko seks ale on, niby dopytywal, ale nie wiem wlasciwie to wogole nie zareagowal. jest sens to ci±gnac dalej? myslicie ze mozliwe ze cos z tego bedzie, moze jak zauwazy ze to dla mnie duzo znaczy...? co zrobic?? udawac ze nie traktuje go serio? (poza tym ze kazda z was powie na pewno zeby dac sobie spokoj) ? ja nie chce, chyba nie dam rady sie wycofac teraz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 19:52   #16
weronika866
Raczkowanie

co zrobic zeby bylo inaczej poradzcie cos prosze.....
Stary 2008-10-02, 07:16   #17
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
zapytalam wprost. a wlasciwie sam mi to jasno powiedzial ze nic powaznego, ze on nie potrafi. tylko ja czuje ze sie w to angazuje, chyba nie musze wam tlumaczyc jak trudno tak poprostu sie wycofac... dalam mu do zrozumienia ze chce cos wiecej niz tylko seks ale on, niby dopytywal, ale nie wiem wlasciwie to wogole nie zareagowal. jest sens to ci±gnac dalej? myslicie ze mozliwe ze cos z tego bedzie, moze jak zauwazy ze to dla mnie duzo znaczy...? co zrobic?? udawac ze nie traktuje go serio? (poza tym ze kazda z was powie na pewno zeby dac sobie spokoj) ? ja nie chce, chyba nie dam rady sie wycofac teraz
Daj sobie z nim spokój, bo im dalej w to zabrniesz, tym bardziej bêdzie pó¼niej bola³o.
Stary 2008-10-02, 08:34   #18
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Poka¿ wiadomo¶æ
Daj sobie z nim spokój, bo im dalej w to zabrniesz, tym bardziej bêdzie pó¼niej bola³o.
dok³adnie skoro powiedzia³ ¿e nie potrafi siê zwi±zaæ na sta³e to znaczy ¿e jak siê z nim prze¶pisz to i tak bêdzie to koniec waszej znajomo¶ci... i my¶lê ¿e nic z tego nie bêdzie
Stary 2008-10-02, 08:41   #19
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Poka¿ wiadomo¶æ
dok³adnie skoro powiedzia³ ¿e nie potrafi siê zwi±zaæ na sta³e to znaczy ¿e jak siê z nim prze¶pisz to i tak bêdzie to koniec waszej znajomo¶ci... i my¶lê ¿e nic z tego nie bêdzie
Ewentualnie mo¿e mu chodzi o uk³ad seksualno-imprezowy - spotkamy siê, dobrze pobawimy, bzykniemy i wszyscy bêd± zadowoleni, bo znam takie co¶ i to mo¿e siê sprawdziæ ale tlyko pod warunkiem, ¿e dziewczyna nie anga¿uje siê emocjonalnie, bo inaczej bêdzie dramat...

P.S.
Sama jedn± tak± pociesza³am, co przez 4 miesi±ce tkwi³a w takim, z góry okreslonym uk³adzie, bo "mia³a nadziejê, ¿e on co¶ poczuje"

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 09:38   #20
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

Nie ma co siê ³udziæ, ¿e on co¶ poczuje widz±c Twoje zaanga¿owanie. Pewnie nie jest teraz ³atwo siê wycofaæ, ale pó¼niej bêdzie jeszcze trudniej, wiêc lepiej bêdzie wycofaæ siê od razu.
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-02, 10:35   #21
Ancik
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 121
GG do Ancik

Cytat:
Napisane przez awia Poka¿ wiadomo¶æ
weroniko - chyba, ze Ty mialabys ochote wykorzystac jego
Nikt nie powiedzial, ze uk³ad nie moze byæ obopólny.
Ja raczej nie ³udzi³abym siê na Twoim miejscu, ze bedzie chcial siê z Tob± zwi±zac
w "tylko seksie" nie ma przeciez nic z³ego, o ile Ty mialabys na to ochotê.
Swoj± drog± jest to o tyle dziwne, ze skoro jest taki bezposredni, to powinien równiez czynami daæ Ci znac, ze chce z Toba uprawiaæ seks, bo samymi s³owami to tak nie do konca mozna siê przejmowaæ.

zastanów sie na co Ty masz ochotê.
A "bycie ³atw±" to jest tez g³upota stulecia, nie ma czegos takiego, kolejny pusty frazes by sie samemu poczuc lepiej
Mamy 21 wiek, jestes (chyba) doros³a, masz prawo robic to, na co masz ochote.
w tym rowniez pojsc z facetem którego nie znasz do lózka.

Zgadzam siê
Ancik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-02, 22:12   #22
weronika866
Raczkowanie

szczerze.... odk±d powiedzialam ze raczej to dla mnie za malo i ze chcialabym cos wiecej to on mnie poprostu ola³... poprostu zero odzewu, nic, koniec. wcale tego nie chcialam co teraz zrobic mam udawac ze nie traktuje tego serio? tylko nie mowcie ze mam sobie dac spokoj, nie potrafie, nie umiem poprostu, nie umiem i koniec. moze inaczej, jesli chcialabym zeby ³±czylo nas cokolwiek co mam teraz zrobic????????/
Stary 2008-10-03, 12:30   #23
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze.... odk±d powiedzialam ze raczej to dla mnie za malo i ze chcialabym cos wiecej to on mnie poprostu ola³... poprostu zero odzewu, nic, koniec. wcale tego nie chcialam co teraz zrobic mam udawac ze nie traktuje tego serio? tylko nie mowcie ze mam sobie dac spokoj, nie potrafie, nie umiem poprostu, nie umiem i koniec. moze inaczej, jesli chcialabym zeby ³±czylo nas cokolwiek co mam teraz zrobic????????/
nic nie mo¿esz zrobiæ... przecie¿ nawet jak to zrobisz to on i tak Ciê oleje. Przykro mi ale z Twojej wypowiedzi wynika ¿e on nie chcê byc wogóle z Tob±
Stary 2008-10-03, 21:16   #24
weronika866
Raczkowanie

to chyba moja wina, moze gdybym nie potraktowala tego tak serio to wszystko jakos by sie ulozylo a teraz....
Stary 2008-10-04, 21:16   #25
nommad
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Weroniko..Nie wiñ siebie.Nic z³ego nir zrobi³a¶!!.. Zale¿a³o Ci na znajomo¶ci i dalej zale¿y..Teraz siê winisz bo uwa¿asz ¿e gdyby¶ nie przedstawi³a swoich racji to miaa³aby¶ z nim kontakt..mo¿e jednak co¶ by by³o.¯e co¶ zepsu³a¶..To b³êdne my¶lenie..Sama mówisz ¿e nie interesuje Ciê tylko sex..jego tak..wiêc nie jest mo¿liwe w takim uk³adzie szczê¶cie..Chyba ¿e obie strony godz± siê na to..¿e wszystkimi konsekwencjami..¶wiadomie ..A nie ¿e kobieta chce czego¶ wiêcej..facet seks..ale kobiecie na nim zale¿y i godzi siê na to co on chce..mimo ze jej tak do koñca nie pasuje taki uk³ad..ale ta nadzieja..któr± ma..¯e sie odmieni..To pu³apka!!..Teraz boli..¿a³ujesz mo¿e..ale pomy¶l ¿e potem bola³o by po stokroæ bardziej..Uwierz mi wiem co mówie..sama to przesz³am..to piek³o..do dzi¶ nie mogê siê pozbieraæ..A nie musia³o tak byæ..Lepiej teraz przerwaæ ni¿ potem ..zanim sie na maxa zanga¿ujesz..zanim ta blisko¶æ bedzie was l±czyc..bo wtedy jest o wiele trudniej..Wyobraz sobie ¿e jeste¶ w tym uk³adzie..marzysz o czym¶ wiecej..a on np.spotyka siê z innymi..sypia z nimi..bo przecie¿ mo¿e ,jest wolny..Jeste¶ w stanie ¿yæ w taki sposób??..albo dostanie to co chce ..wykorzysta..i zostawi..A Ty zostaniesz z g³êbokimi ranami..Je¶li mówi ¿e chodzi mu o seks..to chodzi mu o seks..nie ma co liczyæ na cud...Pomy¶l..czy jak facetowi by zale¿alo na kobiecie to oleje j± bo powiedzia³a mu czego pragnie??..Nie!!..Nie rób nic wbrew sobie..bo cena jest zbyt wysoka..Przera¿a mnie fakt ¿e siê winisz..¿e powiedzia³a¶ mu..itd..takie my¶lenie prowadzi do zguby..Bo wydaje mi siê ze jak bedzie okazja..to odkrecisz to co powiedzialas..zgodzisz siê na uklad..a potem..bedzie tragedia..Jak u mnie. Poza tym je¶li mowilas mu co innego,a nagle zmienisz front..to kole¶ uznaæ mo¿e ¿e ma Ciê w gar¶ci i zrobisz wszystko dla niego.. i nie omieszka tego wykorzystaæ...Dlatego przestrzegam..Ale to twoje ¿ycie..zrobisz jak zechcesz..Ja siê nie ustrzeg³am..Nie kieruj siê tylko sercem..ale dodaj szczyptê rozs±dku..Gdzies jest twoja po³ówka..idealnie pasuj±ca.
nommad jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-10-05, 11:10   #26
weronika866
Raczkowanie

ja to wszystko wiem, to jest takie glupie, nie wiem po co to robie....to prawda, chcialabym odkrecic to co mu powiedzialam, ogolnie to chcialabym sie poprostu przekonac czy moze jednak potrafimy sie dogadac w koncu malo o sobie wiemy, moze jak spedzimy razem troche czasu moze bedzie cos wiecej z tego. aktualnie tak wlasnie mysle
Stary 2008-10-05, 12:48   #27
awia
Zakorzenienie

Cytat:
ja to wszystko wiem, to jest takie glupie, nie wiem po co to robie....to prawda, chcialabym odkrecic to co mu powiedzialam, ogolnie to chcialabym sie poprostu przekonac czy moze jednak potrafimy sie dogadac w koncu malo o sobie wiemy, moze jak spedzimy razem troche czasu moze bedzie cos wiecej z tego. aktualnie tak wlasnie mysle
szczerze mowiac - bez sensu.
Facet nie obwija³ w bawe³ne, proso z mostu powiedzial co go interesuje.
moglas w uklad wejsc lub nie.
nie weszlas, ok, ale teraz angazowanie sie emocjonalnie i oczekiwanie ze jednak sie z toba zwiaze jest bez sensu, strasznie naiwne
i takie....
hm.
sama siê wpedzasz w tarapaty, bedziesz ³kaæ po nocach w poduszkê, bo ty go kochasz, a on sypia z innymi.
moze jednak nalezaloby... uszanowac to, ze nie chce i nie zamierza siê wi±zaæ?
juz bardziej szczery byæ nie móg³.....

Stary 2008-10-05, 19:35   #28
weronika866
Raczkowanie

spoko, chyba macie racje. tylko latwo tak radzic a co innego jak sie cos takiego czuje.mimo ze zdaje sobie sprawe ze kazda z was niestety ma racje i ja beznadziejnie w to brnê
Stary 2008-10-05, 20:35   #29
awia
Zakorzenienie

wiem, ze ³atwo nam mówic,
ale musisz sobie uzmys³owic, ze nie ma sens, bo tylko dojdzie do tego, ze bedziesz cierpiala, stracisz niepotrzebnie czas i energiê.
powodzenia

Stary 2008-10-05, 21:19   #30
weronika866
Raczkowanie

nie rozumiem jak mozna tak potraktowac dziewczyne, nie rozumiem....
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.