![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 87
|
....chodzi TYLKO o seks?
Witam wszystkie wizazanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ....chodzi TYLKO o seks?
Co to za facet który my¶li tylko o seksie. Mo¿e siê okazaæ ze interesuje siê Tob± tylko dla tego. Na razie odstaw takie tematy na bok i powiedz ¿e wolisz go lepiej poznaæ.
Jak dla mnie to mu chodzi i wy³±cznie by Ciê wykorzystaæ. Je¶li Ciê interesuje bardziej powa¿na przysz³o¶æ to nie ma co siê z nim wi±zaæ.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
niestety sama jestem tego prawie pewna ze chodzi o seks tylko nie wiem czy teraz to zakonczyc juz czy moze liczyc ze to sie zmieni jesli narazie do niczego nie dojdzie i lepiej sie poznamy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 881
|
Nie wiem, ciezko wyczuc. Ty znasz go jednak troche lepiej, ja moge tylko dywagowac. Ja chyba jednak wycofalabym sie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 787
|
Cytat:
![]() moim zdaniem takie ci±g³e gadanie o bara-bara ca³kiem normalne nie jest. ![]() Mo¿e to jaki¶ flustrat ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 577
|
weroniko - chyba, ze Ty mialabys ochote wykorzystac jego
![]() Nikt nie powiedzial, ze uk³ad nie moze byæ obopólny. Ja raczej nie ³udzi³abym siê na Twoim miejscu, ze bedzie chcial siê z Tob± zwi±zac w "tylko seksie" nie ma przeciez nic z³ego, o ile Ty mialabys na to ochotê. Swoj± drog± jest to o tyle dziwne, ze skoro jest taki bezposredni, to powinien równiez czynami daæ Ci znac, ze chce z Toba uprawiaæ seks, bo samymi s³owami to tak nie do konca mozna siê przejmowaæ. zastanów sie na co Ty masz ochotê. A "bycie ³atw±" to jest tez g³upota stulecia, nie ma czegos takiego, kolejny pusty frazes by sie samemu poczuc lepiej ![]() Mamy 21 wiek, jestes (chyba) doros³a, masz prawo robic to, na co masz ochote. w tym rowniez pojsc z facetem którego nie znasz do lózka.
nie bo tu nie ma nieba jest prze¶wit miêdzy wie¿owcami a serce to nie serce to tylko kawa³ miêsa a ¿ycie jakie ¿ycie poprzerywana linia na d³oniach a bóg nie ma boga s± tylko krzy¿e przy drogach W³asn± g³upotê ludzie zwykli nazywaæ do¶wiadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 885
|
Moja droga, my¶lê ¿e facetowi chodzi o seks. Niestety oni tak maj±. Sama kilka dni temu Mo¿esz zrobiæ to z nim
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
rozmawialismy o tym i przyznal ze niepotrzebnie tak mowil i ze nie sadzil ze tak to odbiore.... tylko teraz nie wiem czy bedzie sie zachowywal inaczej dlatego ze tak mysli czy dlatego ze glupio wyszlo....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 769
|
Cytat:
Szczero¶æ w tym wypadku oznacza, ¿e wszelkie pó¼niejsze ewentualne ¿ale mo¿esz mieæ tylko do siebie. Byæ z dziewczyn±, a spotykaæ siê z kim¶ to dwie ró¿ne rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dla niego to jest normalne i nie ma w tym nic zlego, ja nie do konca to rozumiem, poza tym to jest jednak facet. problem jest w tym ze ja mysle o nim powaznie i nie chce zeby to sie tak poprostu skonczylo a wiadomo ze potem moze mnie juz olaæ. czy mam powiedziec wprost zeby tak ze mna nie rozmawial i ze nic z tego? moze tak sprawdze czy rzeczywiscie tak jest jak mysle bo jesli chodzi tylko o seks to ja tak nie chce, nie mam nic do stracenia ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 634
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 33 255
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Wycofaj siê, bo pó¼niej mo¿esz tego bardzo ¿a³owaæ!!! Wiem bo sama by³am w takiej sytuacji i wiem cos na ten temat. Sama straciam swoje dziewictwo z tego typu ch³opakiem. Zakochana by³am w nim po uszy, a teraz ¿a³ujê bo mog³am poczekaæ z tym na tego jedynego, który jest dzi¶ moim narzeczonym.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zapytalam wprost. a wlasciwie sam mi to jasno powiedzial ze nic powaznego, ze on nie potrafi. tylko ja czuje ze sie w to angazuje, chyba nie musze wam tlumaczyc jak trudno tak poprostu sie wycofac... dalam mu do zrozumienia ze chce cos wiecej niz tylko seks ale on, niby dopytywal, ale nie wiem wlasciwie to wogole nie zareagowal. jest sens to ci±gnac dalej? myslicie ze mozliwe ze cos z tego bedzie, moze jak zauwazy ze to dla mnie duzo znaczy...? co zrobic?? udawac ze nie traktuje go serio? (poza tym ze kazda z was powie na pewno zeby dac sobie spokoj) ? ja nie chce, chyba nie dam rady sie wycofac teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
co zrobic zeby bylo inaczej poradzcie cos prosze.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. Sama jedn± tak± pociesza³am, co przez 4 miesi±ce tkwi³a w takim, z góry okreslonym uk³adzie, bo "mia³a nadziejê, ¿e on co¶ poczuje" ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Nie ma co siê ³udziæ, ¿e on co¶ poczuje widz±c Twoje zaanga¿owanie. Pewnie nie jest teraz ³atwo siê wycofaæ, ale pó¼niej bêdzie jeszcze trudniej, wiêc lepiej bêdzie wycofaæ siê od razu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
Zgadzam siê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
szczerze.... odk±d powiedzialam ze raczej to dla mnie za malo i ze chcialabym cos wiecej to on mnie poprostu ola³... poprostu zero odzewu, nic, koniec. wcale tego nie chcialam co teraz zrobic mam udawac ze nie traktuje tego serio? tylko nie mowcie ze mam sobie dac spokoj, nie potrafie, nie umiem poprostu, nie umiem i koniec. moze inaczej, jesli chcialabym zeby ³±czylo nas cokolwiek co mam teraz zrobic????????/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
to chyba moja wina, moze gdybym nie potraktowala tego tak serio to wszystko jakos by sie ulozylo a teraz....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Weroniko..Nie wiñ siebie.Nic z³ego nir zrobi³a¶!!.. Zale¿a³o Ci na znajomo¶ci i dalej zale¿y..Teraz siê winisz bo uwa¿asz ¿e gdyby¶ nie przedstawi³a swoich racji to miaa³aby¶ z nim kontakt..mo¿e jednak co¶ by by³o.¯e co¶ zepsu³a¶..To b³êdne my¶lenie..Sama mówisz ¿e nie interesuje Ciê tylko sex..jego tak..wiêc nie jest mo¿liwe w takim uk³adzie szczê¶cie..Chyba ¿e obie strony godz± siê na to..¿e wszystkimi konsekwencjami..¶wiadomie ..A nie ¿e kobieta chce czego¶ wiêcej..facet seks..ale kobiecie na nim zale¿y i godzi siê na to co on chce..mimo ze jej tak do koñca nie pasuje taki uk³ad..ale ta nadzieja..któr± ma..¯e sie odmieni..To pu³apka!!..Teraz boli..¿a³ujesz mo¿e..ale pomy¶l ¿e potem bola³o by po stokroæ bardziej..Uwierz mi wiem co mówie..sama to przesz³am..to piek³o..do dzi¶ nie mogê siê pozbieraæ..A nie musia³o tak byæ..Lepiej teraz przerwaæ ni¿ potem ..zanim sie na maxa zanga¿ujesz..zanim ta blisko¶æ bedzie was l±czyc..bo wtedy jest o wiele trudniej..Wyobraz sobie ¿e jeste¶ w tym uk³adzie..marzysz o czym¶ wiecej..a on np.spotyka siê z innymi..sypia z nimi..bo przecie¿ mo¿e ,jest wolny..Jeste¶ w stanie ¿yæ w taki sposób??..albo dostanie to co chce ..wykorzysta..i zostawi..A Ty zostaniesz z g³êbokimi ranami..Je¶li mówi ¿e chodzi mu o seks..to chodzi mu o seks..nie ma co liczyæ na cud...Pomy¶l..czy jak facetowi by zale¿alo na kobiecie to oleje j± bo powiedzia³a mu czego pragnie??..Nie!!..Nie rób nic wbrew sobie..bo cena jest zbyt wysoka..Przera¿a mnie fakt ¿e siê winisz..¿e powiedzia³a¶ mu..itd..takie my¶lenie prowadzi do zguby..Bo wydaje mi siê ze jak bedzie okazja..to odkrecisz to co powiedzialas..zgodzisz siê na uklad..a potem..bedzie tragedia..Jak u mnie. Poza tym je¶li mowilas mu co innego,a nagle zmienisz front..to kole¶ uznaæ mo¿e ¿e ma Ciê w gar¶ci i zrobisz wszystko dla niego.. i nie omieszka tego wykorzystaæ...Dlatego przestrzegam..Ale to twoje ¿ycie..zrobisz jak zechcesz..Ja siê nie ustrzeg³am..Nie kieruj siê tylko sercem..ale dodaj szczyptê rozs±dku..Gdzies jest twoja po³ówka..idealnie pasuj±ca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
ja to wszystko wiem, to jest takie glupie, nie wiem po co to robie....to prawda, chcialabym odkrecic to co mu powiedzialam, ogolnie to chcialabym sie poprostu przekonac czy moze jednak potrafimy sie dogadac w koncu malo o sobie wiemy, moze jak spedzimy razem troche czasu moze bedzie cos wiecej z tego. aktualnie tak wlasnie mysle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet nie obwija³ w bawe³ne, proso z mostu powiedzial co go interesuje. moglas w uklad wejsc lub nie. nie weszlas, ok, ale teraz angazowanie sie emocjonalnie i oczekiwanie ze jednak sie z toba zwiaze jest bez sensu, strasznie naiwne i takie.... hm. sama siê wpedzasz w tarapaty, bedziesz ³kaæ po nocach w poduszkê, bo ty go kochasz, a on sypia z innymi. moze jednak nalezaloby... uszanowac to, ze nie chce i nie zamierza siê wi±zaæ? juz bardziej szczery byæ nie móg³..... ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prze¶wit miêdzy wie¿owcami a serce to nie serce to tylko kawa³ miêsa a ¿ycie jakie ¿ycie poprzerywana linia na d³oniach a bóg nie ma boga s± tylko krzy¿e przy drogach W³asn± g³upotê ludzie zwykli nazywaæ do¶wiadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
spoko, chyba macie racje. tylko latwo tak radzic a co innego jak sie cos takiego czuje.mimo ze zdaje sobie sprawe ze kazda z was niestety ma racje i ja beznadziejnie w to brnê
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze ³atwo nam mówic,
ale musisz sobie uzmys³owic, ze nie ma sens, bo tylko dojdzie do tego, ze bedziesz cierpiala, stracisz niepotrzebnie czas i energiê. powodzenia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
nie rozumiem jak mozna tak potraktowac dziewczyne, nie rozumiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.