|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Plejada PILNE!
Mam wielką prośbę głównie do wizażanek z Katowic,ale z Sosnowca też
![]() Mianowicie proszę aby któraś z was pokierowała mnie jak dojechać do Centrum Handlowego Plejada w Sosnowcu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plejada PILNE!
nikt mi nie odpowie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj!!
Pamietam z forum o modzie, że jesteś z Katowic i że jechałabyś autobusem spod empiku ![]() ![]() Najszybciej jedzie 811 (ewentualnie 825, ale on bardzo rzadko jeździ), ale także dojedziesz 808 i 815. Z tramwajów to tylko 15. Wysiąść musisz na przystanku Środula Osiedle. Z przystanku trzeba kawałeczek dojść(przejść przez most-kładkę i później droga sama prowadzi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Asia ![]() Bąbelek ![]() Edytowane przez Mojra87 Czas edycji: 2006-06-27 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jak autobus jedzie to na pewno zobaczysz plejadę to dojście będzie już proste
![]() PS.Pozdrawiam ciocię ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wystarczy, że z Katowic dojedziesz do Sosnowca busem 811, 815 czy 808. Wysiądziesz na dworcu głównym, a z tego samego peronu tylko kawałek dalej, jeżdzi co jakieś 15 min autobus bezpośrednio podjeżdżający pod plejade, że tak powiem ich "firmowy" autobus.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Jeszcze raz dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
wiem, że watek stary, ale potrzebuje podobnej pomocy
![]() Pilnie potrzebuje się dowiedzieć z jakiego przystanku jest najbliżej do plejady, tzn na jakim przystanku wysiąść/ jaki wpisać jako docelowy na stronie kzk gop. Środula osiedle? wysiadając tam zobaczę plejadę? ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki niej dojedziesz komunikacją miejską gdzie chcesz - bez większych komplikacji http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=int_mapa
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.