|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Do Agi BJ :]
hej ,Usteczka
nie używam żadnego specjalnego utrwalacza.Łykam codziennie beta-karoten i dużo nawilżam,to wszystko |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Aga BJ napisał(a):
> hej ,Usteczka > nie używam żadnego specjalnego utrwalacza.Łykam codziennie beta-karoten i dużo nawilżam,to wszystko czyli samoopalaczy/brązujących balsamów nie używasz? sorki,ze tak zamęczam tym samym tematem |
|
|
|
|
#4 |
|
okrutnica jakaś... |
e tam,zamęczasz
nic nie stosuję,nie przepadam za samoopalaczami i balsamami brązującymi.Ponieważ mąż chce ,bym była opalona |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, a możesz napisać jakiej firmy kupujesz beta-karoten? bo chyba nie każdej firmy przynosi efekty
Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
soczki jednodniowe z marchewki
dziewczyny! pijcie soczki jednodniowe z marchewki to najlepsze źródło beta karotenu w dodatku pyszne i zdrowe. Ja pije codziennie i uzależniłam się. W połączeniu z solar (chodze raz na 1,5 tyg) efekty jest bardzo ładny.
|
|
#8 |
|
okrutnica jakaś... |
Dolly
Kupuję beta-karoten firmy HascoLek(90 kapsułek ok.9zł) ,z tym że nie biorę dwóch dziennie ,jak jest zalecane,tylko jedną pzdr |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.