|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam pokoju do wynajęcia w Katowicach, najlepiej blisko Centrum. PROBLEM ;)
Postanowiłam spróbować poszukać pokoju również za pośrednictwem Wizażu, bo mam jeden problem. Panicznie boję się gazu i absolutnie nie chcę gazu w moim mieszkaniu.
(W mojej rodzinie zdarzyła się tragedia zw. z gazem w mieszkaniu i wiem, że nie zasnęłabym, nabawiłabym się nerwicy i jakichś lęków. Nie przekonujcie mnie, że to jest bezpieczne, nie tego oczekuję.) Zaczęłam już teraz szukać pokoju i zauważyłam, że praktycznie nie ma ogłoszeń wynajmu pokoju w mieszkaniach, w których nie ma gazu. Jestem już teraz potwornie zestresowana z tego powodu ![]() Dlatego, jeśli któraś z Wizażanek ma do wynajęcia taki pokój albo wie, że ktoś inny wynajmie, bardzo proszę o informację (tutaj lub na PW). Jestem miła, kulturalna, spokojna, nie palę papierosów. Na pewno nie będę sprawiać problemów ![]() Pomóżcie, bo boję się, że nic nie znajdę... ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-06-11 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pokoju do wynajęcia w Katowicach, najlepiej blisko Centrum. PROBLEM ;)
też przydałby mi sie pokój od października .. Wybieram się na studia do katowic, więc jeśli dostane się na dzienne to pasowałby tam zamieszkać
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam pokoju do wynajęcia w Katowicach, najlepiej blisko Centrum. PROBLEM ;)
Rozumiem Twój strach, bo sama boje się kąpać w swojej łazience, a kiedy nie ma dziewczyn to nie odkręcam zaworu nawet
![]() Może jednak jakoś się zmusisz? Bo po pierwsze ciężko Ci bedzie coś takiego znaleźć, a po drugie opłaty za prąd Cie zabija ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem na to przygotowana. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
To moze po prostu akademik?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Idę na studia zaoczne, nawet nie wiem czy wybiorę państwową czy niepaństwową uczelnię (jeszcze się zastanawiam)
![]() Nawet zakładając, że wybiorę AE to rekrutacja na zaoczne jest do 15 września. Pewnie 25 września dostałabym odpowiedź, że jednak nie przyznaliby mi akademika, a w październiku to już pewnie nie będzie w czym wybierać (tzn. mieszkania/pokoje). ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nija, to do tego czasu szukaj mieszkania [ale kuchenke na 100% bedziesz miala na gaz, najwyzej nie bedziesz z niej korzystac]
ale co robi kuchenka gazowa ![]() bo w lazience rozumiem, ale kuchenka ? ja wlasnie nie lubie elektrycznych, bo strasznie dlugo sie rozgrzewa, a aku mam wlasnie taka ^
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie ja zupełnie nie z tego miasta, więc nie mogę pomóc polecając jakieś konkretne adresy. Jedyne co mi się nasunęło po zajrzeniu do wątku, że w Łodzi mieszkania bez gazu to z tego co wiem wyłącznie nowe osiedla. Dlatego będąc na twoim miejscu rozejrzałabym się właśnie jak sprawa wygląda z najnowszymi budynkami. Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Poszukaj w kamienicach - tam często ogrzewanie jest na prąd/ węgiel, etc., a kuchenkę można mieć na prąd
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.