|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dodatki do sukienki szafirowej z białą kokardą
Niedługo idę na wesele, więc dziś kupiłam szafirową sukienkę z białą kokardą/pasem. Jaki kolor dodatków dobrać do niej? Chodzi mi o buty, torebkę, biżuterię.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dodatki do sukienki szafirowej z białą kokardą
Ja proponuję biąłe, eleganckie klapki, malutką torebeczkę w kolorze sukienki lub ciemniejszą i bez biżuterii. Wspaniałej zabawy życzę.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mi na myśl przychodzą czarne lub czerwone buty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Delikatne białe perły na szyję, torebkę możesz nałożyc czarną, w kolorze sukienki lub białą > na cienkim pasku bądź kopertówkę, buty tak samo, jest to dosyć prosta i dziewczęca sukienka więc wydaje mi się, że nie ma sensu za bardzo z nią przesadzać
![]() Ps; zapraszam na mojego bloga http://patisse-mod.blogspot.com/ dopiero zaczęłam, ale może kiedyś jeszcze uda mi się pomóc. Pozdrawiam i miłej zabawy życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
stawiałabym na czerń i to dość oszczędną bo sama sukienka jest już wyrazista i ozdobna.
Optymalnie prosta torebka, buty i albo prosta bransoletka albo proste kolczyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.