|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
STUDIA! Dylemat:Pedagogika resocjalizacyjna na KA czy zarządzanie na WSH w Krakowie??
heej mam pytanko głownie do osób, które skończyły te kierunki, studiują lub wybierają się na resocjalizację lub zarządzanie. czy są to ciekawe kierunki, jak podobało wam się na studiach, gdzie pracujecie itd.. szczególnie chodzi mi czy po resocjalizacji łatwo jest znaleźć pracę i jak tak to gdzie i jakie są zarobki...ja mam dylemat gdzie pójść, bo pod względem zainteresowań to zdecydowanie na resocjalizację na Krakowskiej Akademii, natomiast pod względem pracy to zarządzanie specjalność psychologia biznesu(na WSH również w Krk), bo w jakiejś firmie wolałabym...ale matma mnie przeraża i boję się, że sobie nie poradzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STUDIA! Dylemat:Pedagogika resocjalizacyjna na KA czy zarządzanie na WSH w Krak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: STUDIA! Dylemat:Pedagogika resocjalizacyjna na KA czy zarządzanie na WSH w Krak
Tylko nie Krakowska Akademia ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
resocjalizacja to kiepski pomysł, obecnie bardzo popularny kierunek, a miejsc pracy w praktyce bardzo mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
resocjalizacja nie jest łatwa - to przede wszystkim! Bardzo wiele osób na nią idzie z myślą 'nawrócę tych których zapsułem/łam. Otóż nie. Nauki jest po pachy, sesje to totalna masakra a ilość przedmiotów i poziom jest naprawdę wysoki. Mówię o poziomie na Wyższej Szkole Pedagogicznej w Łodzi, bo kiedyś moja.. Hmm.. Powiedzmy dobra znajoma się tam kształciła i miałam pełne sprawozdanie z tego co się tam dzieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Lepiej nie isc na pedagogike - zbyt oblegany kierunek. Na Twoim miejscu wybralabym zarzadzanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.