|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() clarins na biust:)
czy ktoras z drogich wizazanek uzywala specyfikow clarinsa na biust? bo w KWC nie ma tego kosmetyku, zglosilabym ale nie wiem jak te wszystkie ekstrakty poprzetlumaczac
![]() wiec jesli ktoras uzywala to blagam o opinie, chce kupic cos porzadnego do piersi, ale te kosmetyki sa tak drogie, ze wolalabym w ciemno nie kupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: clarins na biust:)
Podbijam do gory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie, bo mi niedlugo cwiercwiecze stuknie, wiec sie coraz bardziej obawiam, ze biust niedlugo klapnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tu wiecej info:
http://us.clarins.net/main.cfm?prodID=76 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
serio nikt?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
heh, vanilla dopiero teraz znalazlam watek.
oczywiscie ze uzywalam (czego ja nie uzywalam do biustu chyba wszytskiego) moge ci wszytsko z francuskiego przetlumaczyc. Ale na temat dzialania sie nie wypowiem, powinnas sama sprobowac, bo na mnie to nic nie dziala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ps. dodalam do KWC preparat ktory uwazam za niezly, BIkINI TOP z Diora, ale nigdy sie nie pojawil. Zastanawiam sie czemu, czy podalam zbyt malo informacji??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A no bo juz taki nas los, wszytsko dziala tymczasowo, wiec wlasciwie nie wolno nigdy przestac...
Ja zawsze czegos uzywam, juz jest to dzienny rytual jak zmywanie makijazu i krem na dzien. Wszystkie dzialaja tymczasowo, wiec w moim przypadku to Never Ending Story.. ![]() Clarins wlasnie dodalam. Ps. A gdzie sie zglosic do tego "technicznego"? Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2005-12-16 o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
heheheheh no dziewczyny przestancie....przeciez zaden krem na stale nie podniesie biustu,tak samo jak zaden nie rozprostuje zmarszczek
![]() skore trzeba nawilzac,nosic porzadne biustonosze podtrzymujace biust i cwiczyc cwiczyc cwiczyc,wtedy pedzie jedrny i perky ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
eee nie no nie zgadzam sie tak do konca
![]() cwieczenia swoja droga,jasne, a kremy swoja. to tak jak dbanie o skore twarzy: dieta itp plus kremiki. a szczegolnie przy duzym biuscie, kosmetyki pielegnujace to podstawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z jowisia
![]() kremy na zmarszczki tak samo - wiemy, ze ich dzialanie jest dyskusyjne, a mimo to kupujemy ![]() ![]() aha, na podniesienie nie licze, moze na jakies delikatne napiecie skory, cos co by zapobiegalo wiotczeniu. czas leci, niestety ![]() inna sprawa, ze zwykly balsam tez dobrze pielegnuje skore biustu, ale taki osobny specjalny preparat daje nadzieje, ze moze robi cos wiecej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja nie polecam osobiscie specyfiku Eveline na ujędrniony biust bo nic nie daje.Pieniądze wyrzucone w błoto.Co do Clarinsa nie próbowałam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Vanilla, nameczylam sie troche wczoraj nad tlumaczeniem tego clarinsa, ale ciagle sie nie pojawil. Moj Bikini Top na biust tez nie przeszedl, choc wyslalam juz dawno. Nie wiesz, o co chodzi? Moze ty jako ta z wyzszej polki sie dowiesz?
![]() Dodalam tez tydzien temu Teint Singulier podklad YSL i mleczko do prostowania Kerastase, ale sie niepojawily....
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
dzieki, pytalam, rzeczywiscie maja kupe roboty. czekam cierpliwie.
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
juz sie nie moge doczekac recenzji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
he he, dodalam dzis tez swietny krem pod oczy, przeciwko cieniom, z L'Occitane. ( otworzyli nowy sklep kolo mnie!) Uzylam dopiero probki wiec bardzo niecierpliwie czekam az ktos go opisze
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Clarins jest. niech oceniaja
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.