jestem zalamana coraz bardziej :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 11:32   #1
m4jkaa
Raczkowanie

jestem zalamana coraz bardziej :(

.

Edytowane przez m4jkaa
Czas edycji: 2015-09-25 o 08:23
m4jkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 12:23   #2
paniDoktorJoint
Wtajemniczenie

Dot.: jestem zalamana coraz bardziej :(

według mnie w sytuacji zdrada nie jest żadnym rozwiązaniem. Spróbuj z nim na spokojnie pogadać, bez nerwów i krzyku, może on ma jakieś problemy o których Ty nie wiesz. Powodzenia
paniDoktorJoint jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 12:38   #3
przekora
Zadomowienie

Kochana, nie ma co zamartwiać się na zapas Najważniejsza w tym momencie jest chyba szczera rozmowa - pisałaś, że już rozmawialiście, ale może warto spróbować raz jeszcze. Może coś go gryzie, może ma jakieś problemy.
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 12:51   #4
malina1984
Przyczajenie

a próbowałaś zacząc od masażu?...na mojego to zawsze działa może jakaś sexowna bielizna lub wspólny seans filmu o zabarwieniu erotycznym mój narzeczony zawsze jest "chetny" jak sobie wypije...nie mowie,ze masz zrobic z niego alkoholika ale raz na jakis czas... (z poprzednim chlopakiem mialam podobny problem,okazalo sie ze mial problemy finansowe. po jakims czasie wszystko wrocilo do normy)glowa do gory i trzymam kciuki za szybki powrot do formy twojego ukochanego
malina1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 13:53   #5
HollyG
Zadomowienie

Egzaminy zaraz sie koncza, magisterke kiedy ma? wtedy (jesli to nie jest głębszy problem) powinno być po kłopocie.

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 14:38   #6
Ewakuacja69
Rozeznanie

chyba niedawno zalozylas watek o podobnej tematyce...

-15kg!
Ewakuacja69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 16:28   #7
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewakuacja69 Pokaż wiadomość
chyba niedawno zalozylas watek o podobnej tematyce...
tez mi sie wydaje ze juz kiedys dokladnie to samo czytalam...
i wlasnie mialam pisac, ze albo taki watek juz kiedys byl, albo ja mam deja vu.
karolynka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-06, 17:33   #8
moniczorek
Podróżniczka

Przecież napisala w pierwszy słowach postu, ze taki temat juz poruszala

Jeśli chodzi o to uniaknie sexu.
Niestety w wielu przypadkach i w zyciu i tu na forum okazywalo sie, ze powodem ozięblości była inna kobita ! I zdrada ! Faceci raczej nie maja takich problemów i bez wzgledu na to ja sa zmeczeni...to zawsze im sie chce. Oni raczej zmeczenia, klopotow zycia codziennego nie przenosza na zycie seksulane...w przeciwieństwie do kobiet.

Oby w tym przypadku bylo inaczej , ale badz czujna i obserwuj go. Nie zauwazylas niczego podejrzanego ( oprocz braku ochoty na sex) ?

Wiesz co dla mnie jest dziwne....gdyby rzeczywiscie byl zmeczony i nie mial sil na sex to ok, ale on unika pieszczot, dotyku , przytulania....na to chyba nie trzeba byc bardzo wypoczetym.
Jesli ja np jestem bardzo zmeczona to mam ochote przytulic sie i zasnac.

Mi tu jednak tylko inna kobieta chodzi po glowie
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 17:39   #9
Malinka Wola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Faceci raczej nie maja takich problemów i bez wzgledu na to ja sa zmeczeni...to zawsze im sie chce. Oni raczej zmeczenia, klopotow zycia codziennego nie przenosza na zycie seksulane...
Jaaasne
Malinka Wola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 17:39   #10
studi
Zakorzenienie

Autorka napisała,że facet nie ma czasu na ina kobietę-ale czy aby napewno?Moze miedzy treningiem a wizyta u ciebie spotyka sie z kimś?Bardzo dziwny jest ten jego brak siły na wpolna przyjemność, jesli rozmowa nie przynosi skutku, moze faktycznie jakis element zaskoczenia-bielizna, przebieranka?
Stary 2009-06-06, 18:11   #11
201712222212
Konto usunięte

Nigdy nie można zakładać, że partner nie ma czasu na kogoś na boku, bo to nieprawda, wiem to z doświadczenia, naprawdę niewiele wystarczy, nawet jedno spotkanie w tygodniu na seks na boku potrafi wiele zmienić w odczuciach i relacjach z partnerem, miałam kiedyś - jak byłam młoda i głupia - właśnie faceta, który też był w związku i spotykaliśmy się tylko na seks, bardzo pociągaliśmy się fizycznie, ale też super się dogadywaliśmy i uwierz, wogóle odechciało mi się seksu z moim, chociaż z tym drugim chodziło tylko o seks, nic nas nie łączyło, zależało mi na moim cały czas, ale ta świadomość, że seks z tamtym smakuje inaczej, ta adrenalina, spotkania ukradkiem, smsy wysyłane w pracy potrafiły tak nakręcić, że już tego dnia kiedy mieliśmy się spotkać byłam napalona na maxa już od samego rana... i właśnie dlatego to zakończyłam, bo nie potrafiłam już się tak napalić na seks z moim, choć ogólnie ochotę na seks miałam zawsze, tylko właśnie nie z moim
201712222212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-06, 19:05   #12
przekora
Zadomowienie

Skoro napisałaś, że jesteście ze sobą parę lat to może faktycznie zadziała ten "element zaskoczenia" Może faktycznie jakaś nowa bielizna bądź jakiekolwiek inne nowości zdziałają cuda.
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 11:45   #13
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Wiesz powiem Ci,że moim zdaniem to ten facet coś kręci.
A ten jego tekst typu "ciesz się,że w ogóle do ciebie przychodzę"...jest żenujący.
To jakaś łaska z jego strony? Aż tak się musi poświęcać? Straszne
Poza tym nie uważam też aby w takiej sytuacji...mu się jeszcze starać przypodobać.
Co innego jak sex staje się nudny...to można go czymś urozmaicić...ale w takiej sytuacji?
Facet Cię odpycha ewidentnie...a Ty miałabyś się pięknie ubrać...może jeszcze zatańczyć...no bez przesady.
Jak dla mnie to jest upokarzające...żebyś się musiała jeszcze prosić o sex.
Radziłabym na Twoim miejscu mieć szeroko otwarte oczy, i nie mydlić sobie ich tym,że on nie ma czasu na inną....bo dla chcącego nic trudnego.
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 18:53   #14
loll
Raczkowanie

Na moje oko to tu ewidentnie coś nie gra..nie wierzę, że młody zdrowy mężczyzna nie ma ochoty na sex! można być zmęczonym jeden czy dwa razy ale nie cały czas! to są wymówki jak nasze babskie "głowa mnie boli" pytanie tylko dlaczego?

Edytowane przez loll
Czas edycji: 2009-06-07 o 18:57 Powód: za wcześnie włączyłam wyślij
loll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 20:10   #15
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Wiesz powiem Ci,że moim zdaniem to ten facet coś kręci.
A ten jego tekst typu "ciesz się,że w ogóle do ciebie przychodzę"...jest żenujący.
To jakaś łaska z jego strony? Aż tak się musi poświęcać? Straszne
Poza tym nie uważam też aby w takiej sytuacji...mu się jeszcze starać przypodobać.
Co innego jak sex staje się nudny...to można go czymś urozmaicić...ale w takiej sytuacji?
Facet Cię odpycha ewidentnie...a Ty miałabyś się pięknie ubrać...może jeszcze zatańczyć...no bez przesady.
Jak dla mnie to jest upokarzające...żebyś się musiała jeszcze prosić o sex.
Radziłabym na Twoim miejscu mieć szeroko otwarte oczy, i nie mydlić sobie ich tym,że on nie ma czasu na inną....bo dla chcącego nic trudnego.
Ja uważam dokładnie tak samo. Nie będę się powtarzała, jeśli coś nagle się kończy i druga strona nie ma ochoty zupełnie na nic... to problem jest złożony. Wiesz, ja kiedyś ukrywałam miesiąc chłopaka, chodząc w tym czasie z innym facetem. To było w pierwszej klasie LO i nasze szkoły są na tej samej ulicy, oddalone od siebie o jakieś 200m. A jednak przez miesiąc niczego się nie domyślił, a dowiedział się dopiero wtedy gdy sama mu powiedziałam.
Queen Doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 10:19   #16
martuuusia
Raczkowanie

Z jednej strony to jasne, że skoro chłopak jest zalatany i nauką i treningami to czuje się wypompowany i może nie mieć ochoty. Ale nie przez taki okres czasu. Może nie mieć ochoty tydzień, dwa, ale nie odpuścił by sobie seksu przez 1,5 miecha.. Trudno powiedzieć co się moze dziać. Rzeczywiście możliwe że ma kogoś, ale równie dobrze może miewać jakieś problemy no i może to w jakiś sposób wpływać. Trudno jest mi doradzić co zrobić. Ja miałam kiedyś podobny problem, ale nie o tak długim okresie czasu. Porozmawialiśmy i wyszło że mial jakieś problemy którymi się stresował. Myślę, że dobrze by było porozmawiać, może na serio denerwuje się czymś. A z drugiej strony może dziewczyny mają rację z tą kobietą na boku - przy okazji bądź czujna, ale dopóki nic nie zauważysz, nie wydaj się przed nim.
martuuusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 10:55   #17
eelmirka
Zadomowienie

ja doskonale pamiętam Twój wątek a on się już obronił? jakby nie było to on przesadza, przecież seks to nie praca w kamieniołomach.........
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości