|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prośba o opinie.
Taki nietypowy wątek może, ale...
Ostatnio próbują swoich sił z akrylami od jakiegoś tygodnia, może dwóch i mam do was pytanie w związku z tym. Potrzebuję kasy na gwałt, co myślicie, nadawałyby się te moje bazgroły na sprzedaż? Wymiary to 42x27cm. Prosze o SZCZERE opinie. Przepraszam, jeśli zły dział. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Prośba o opinie.
Dla mnie się podobają, jakbym je zobaczyła w sklepie to wybierałabym pewnie pomiędzy 2 a 4, ale na malowaniu sie nie znam, może ktoś obeznany w tej technice coś powie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję nirshya.dwbh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
myślę że próbować sprzedać możesz zawsze jeśli się znajdzie chętny to kupi jeśli nie to nie Nic nie szkodzi sprobować
![]() ![]() Jak na dutygodniowe próby to całkiem nieźle widać że masz talent ale jeszcze sporo pracy przed tobą. Perspektywa, światłocień i kolorystyka to rzeczy nad którymi powinnaś popracować Jak dla mnie stosujesz zbyt dużo mocnych kontrastowych kolorów łagodniejsze barwy dodałyby tym obrazom lekkości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki belaliza! Faktycznie mam problemy z mieszaniem kolorów i często brakuje mi białego, a że mieszkam na wsi, ciężko tu cokolwiek zdobyć... Co do perspetywy i światłocienia... hmm problem w tym, że nawet nie umiem patrzeć na to, co chcę namalować, tzn. po prostu nie potrafię zobaczyć gdzie jest ten cień, gdzie go nie ma, itp. i za perspetywę też kompletnie nie wiem jak się zabrać...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie wiem gdzie mieszkasz ale nad morzem ludzie w sezonie sprzedają swoje obrazy i zarabiają niezłą kasę, zainteresowanie jest duże, to sprzedaż na własną rękę. Jeżeli chodzi o sprzedaż w galeriach sztuki itd to trudno mi powiedzieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Niestety mieszkam na drugim końcu Polski - mianowicie w górach, ale pomyślę nad sprzedawaniem na własną rękę, bo jest tu np. Solina, gdzie codziennie przewija się masa turystów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj na stronkę www.rysuj.pl znajdziesz tam z pewnością wiele wskazówek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mnie sie najbardziej podoba pierwszy bo taki troche impresjonistyczny oraz ostatni bo eksperymentowalas z łaczeniem odwaznych kolorow a ja lubie kontrastowe polączenia
![]() moze warto popracowac troche nad płynnym przejsciem jednego koloru w drugi to znaczy ze miedzy dwoma intensywnymi kolorami powinien pojawic sie kolor laczacy oba, bedacy srednia wypadowa tych dwoch ![]() zastanow sie tez jaki styl malowania bardziej ci odpowiada - taki krajobrazowy, lekki, zakopianski czy tez primywny, kontrastowy z uproszczeniem formy,.... no nie wiem, tak sobie mysle... ![]() ![]() może sprobuj swoich sil w sprzedazy na jakims letnim festynie ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-06-09 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
belaliza, dzięki za link, przyda się =]
Titania, faktycznie muszę coś zrobić z tymi kolorkami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.