|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochaj± gotowaæ. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy siê wiedz± jak przyrz±dziæ najlepsze na ¶wiecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Co ugotowaæ na test?
Witam!
Chcê kupiæ sobie zestawik garnków po¿±dnej firmy. Jest taki sklep w Warszawie ale sprzedaj± przez internet, mo¿na sobie je przetestowaæ. Jak siê kupuje co¶ w tej cenie dobrze jest wiedzieæ co siê kupuje. Zastanawiam siê nad takim zestawem z tego sklepu http://www.stylwdomu.pl/Zestaw_JUNIOR-1193.html . Nie pytam o jako¶æ garnków bo artyku³ów o, mnóstwo, zastanawiam siê czy wogóle jest sens bawiæ siê w jakie¶ testy, pójdê tam i co ugotuje zupê. Co mo¿na by ugotowaæ na czym¶ takim?. Co proponujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 504
|
Dot.: Co ugotowaæ na test?
ugotuj to, do czego bêd± potrzebne Ci ten garnki. Bigos, gulasz..choæby nawet zupê.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 714
|
Z tego co wiem to ta firma robi prezentacje w domach potencjalnych klientów, by³am na takiej prezentacji, i u mnie w domu równie¿ byli
![]() Gotowali¶my to, co jeadamy na codzieñ - warzywa, ziemniaki, miêso na patelni. Ale ceny maj± powalaj±ce, za mniejsze pieni±dze ju¿ kupi siê dobre garnki.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Chyba macie racjê trzeba gotowaæ to co siê na codzieñ jada. Po co kupowaæ garnki na jedna potrawê. Wiem, ¿e to drogie garnki dlatego najpierw konieczne testy. Na szczê¶cie o kasê nie muszê siê martwiæ ale te¿ nie ma co wydawaæ na najdro¿sze. Dlatego konieczne rozeznanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czytasz opiniê ludzi na temat garnków tych... z tego Co widzê to nawet dobrze Ceni± swoje produkty
![]() pamiêtaj ¿e jako¶Æ potrawy g³ównie zale¿y od Ciebie a nie od Garnka (w du¿ej mierze oczywi¶cie) je¶li staÆ Ciê na nie to kup... ale bardziej polecam http://www.rossi.pl/1870_silit_visio....1514.11.rossi lepiej kupiÆ dwa takie garnki i dokupiÆ potrzebne miski itp ni¿ wydaÆ tyle kasy na praktycznie ¿adko u¿ywane bajery ![]() wejd¼ sobie na stronkê www.rossi.pl wszystkie prosukty (wiêkszo¶Æ) jest godna polecenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.