|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz
Witam,
w zeszla sobote stracilam dziewictwo, bylo lekkie krwawienie, ale po dniu przeszlo, a od wczoraj znow zaczelo troche krwi leciec, okres wypada mi okolo 20, wiec na niego za wczescnie, co to moze byc, czy jest spowodowane? Za wszystkie rozsadne odpowiedzi dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz
Spowodowane jest to albo uszkodzeniem błony dziewiczej, albo wcześniej przyszedł okres. Na odległość nie da się wywnioskować.
Z całym szacunkiem, ale dlaczego przed pierwszym razem nie poczytałaś sobie co niego na temat seksu, fizjologii itp?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Myśle,że to konsekwencja współżycia.Znam przypadki,że kobiety krwawią czasem parę dni co jakis czas.Jeśli sie boisz ,że coś Ci jest wybierz sie do ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dorzuce nawet ze skoro zaczęła współżyc to wizyta u gina jest konieczna.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
z ust mi to wyrwałaś.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz wyjdę na jakąś niedouczoną nastolatkę, ale muszę o to zapytać. Czy jak zaczęło się współżyć to wizyta jest naprawdę konieczna nawet jeśli nie miało się żadnych problemów? Bo w moim przypadku jest tak, że zaczęłam współżycie, miałam pójść do lekarza po tabletki, ale facet mnie rzucił i stwierdziłam, że narazie odłożę wizytę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co więcej, współżyjąca kobieta powinna raz do roku chodzić do ginekologa nawet jezeli sie nic nie dzieje.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
to mam takie pytanko:P
bo swój pierwszy raz mam z nią od niedawna ![]() i błona dziewicza to jest w jakiej odległości od wejścia?? tak orientacyjnie:P nie mówcie niedouczony... po prostu to mnie nigdy nie interesowało... i nie wiem czy teraz po prostu ma okres czy krwawi bo jej przebiłem.... ale na pewno nei przebiłem bo było barodz płytko bo ją strasznie bolało jak wchodziłem na odległość 6-7 cm... więc dalej nie wchodziłem... możecie podpowiedzieć z doświadczenia a nie z teori...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
błona dziewicza otacza wejście do pochwy, jest tuż przy jej `ujściu', wiec jesli wszedłeś na 6-7cm to minąłeś już błonę. Co nie oznacza, że ja przebiłeś, wiele kobiet ma na tak niewielkie ilosci błony, że nie trzeba jej wcale przebijać, aby sie kochać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.