![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
witajcie , juz myslalam ze nie napisze tego watku , poprzedni skasowal sie ...
![]() po wielu probach , efektach jojo, herbatkach...zalamaniach , braku motywacji postanowilam napisac tutaj znalesc ludzi ktorzy tak jak ja maja dosc , nie czuja sie dobrze tak jak wygladaja...tych ktorzy kiedys szczupli- dzisiaj nie poznaja sie w lustrze moja idealna waga 4 lata temu... 58 kg... obecnie wzrost 165 waga...79 kg... dosc!! od dnia dzisiejszego...wspierajmy sie , ci ktorzy dopiero zaczynaja , ci ktorzy trwaja i Ci ktorzy po raz kolejny tocza walke z kilogramami ja postanowilam ze to bedzie dzien ktory odmieni moje nawyki zywieniowe, ale.. nie stosuje zadnej diety- po prostu... jem mniej , zdrowiej - to co lubie... i to co lubie mniej . wylaczam ziemniaki , makaron, bialy chleb,sery tluste , cukry... NIedlugo wybieram sie do lekarza po pomoc, moze po Meridie... wiem ze nie wytrzymam na normalnej diecie - kopenhaska , plaze itd.. probowalam . wiec jesli nie mam diety tylko zdrowiej sie odzywiam to musze wytrzymac. wiem ze meridia moze nie jest najzdrowszym wyjsciem , ale potrzebuje tego by zaczac widziec efekty - moze to mi da wieksza motywacje. ![]() a wiec.... niech ostatni dzien kwietnia bedzie dla nas pierwszym dniem na drodze ku szczuplej sylwetce... ![]() zapraszam jak znajde wkleje zdjecie swojej sylwetki... zapraszam osoby ktore maja sporo do zrzucenia , i znaja moje problemy-bo sami je maja... proponuje wazenie raz w tygodniu napiszcie co stosujecie wspomagawczo moje dane wiek-28 lat wzrost- 165cm waga- 79 kg pamietajmy....pic duzo wody , zielonej herbatki , warzywa, owoce umiarkowanie...trzymaj sie capricek ![]() do zobaczonka, postaram sie codziennie wpadac buzka ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-04-30 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
a wiec to ja... niby szczesliwa , a jednak - to jedna z rol ktora czasem trzeba grac w zyciu....
zapraszam do wklejania swoich zdjec - nie wstydzmy sie tego jak wygladamy , i wiedzmy ze niedlugo to sie zmieni. spojrzmy sami sobie w twarz i przyznajmy... jestes gruba , zrob cos z tym !!! Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-04-30 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zycze powodzenia hmmm "na nowej drodze zycia"
![]() W kazdym razie trzymam kciuki ![]() A meridie odradzam....jest dla osob otylych a nie z nadwaga.. a z tego co widze i czytam to daleko Ci do otylosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z meridią to bym uważała, ja ważę dużo więcej od ciebie i jakoś nie mam przekonania, na razie jestem na linei...
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Podróżniczka
|
Ja sie przylacze również ....mimo iż działam również na innych wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje i wzajemnie Marled
![]() Marled - pytanko do Ciebie apropos linei - razem z dieta , jakie sa wyniki i ile kosztuje owo cudo ![]() Witaj MOniczorek ![]() ![]() Ja przed chwilka wrocilam od kosmetyczki , srednio zadowolona z oczyszczania twarzy ... plus ze dala jakies probki , ale wiecej juz tam nie wroce..brrr.. Kupilam po drodze butelke wody i blonnik do rozpuszczania w wodzie , ciekawa jestem czy bedzie troszke wypenial zoladek jak i pomagal w innych sprawach ![]() Czas cos przekasic - jabluszko ,a na obiadek salatka grecka ![]() Jak u Was wygladaja regularne posilki? Macie czas? co jecie na szybko? Pozdrawiam
#9 |
Podróżniczka
|
Ja waze jakos 65 kg aktualnie, ale mam tylko 156 cm...czyli taka mala okragla kulka
![]() Chcialabym 47-50...tyle kiedys wazylam i super sie z ta waga czulam. Co robie...biegam do 2 dzien, 8-minutówki, czasami rolki. Jem głownie warzywka, nabial i chude miesko oraz ryby. Niestetey nie za bardzo regularnie. Teraz od 3 dni jestem na diecie proteinowej...ale nie waze sie, bo mam okres i czuje sie o kilka kg grubsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() salatka grecka na obiad to troche za malo, moze powinnas do niej zjesc jakies miesko czy rybke? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Podróżniczka
|
capricek25 tylko nie poddawaj sie za szybko...jak wiekszosc osob zakladajacych watki na tym forum
![]() i pozniej watki umieraja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mimo, że już jestem na paru innych wątkach to również się przyłączę. Ja jak widać w podpisie mam 164 i 64kg aktualnie, wiek: 22 lata. Dietkuję sobie już od lutego nawet mi to wychodzi, mam już 10 kg mniej na swoim koncie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam dziewczyny udanej majówki i do poniedziałku ![]()
#14 |
Raczkowanie
|
ja tez sie przylacze
![]() A ja dzis: Ś: kaszka manna:P 2Ś: 2 kromki chleba pelnoziarnistego z poledwica O: pol woreczka kaszy gryczanej z sosem+chude miesko+ogorek kiszony K: sie zobaczy jeszcze ![]()
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pije wlasnie herbatke na cellulit ![]() Dzisiaj na obiadek miala byc salatka grecka ale wlasnie zajrzalam do lodoweczki i resztka z wczoraj obiadu jest - indyk w warzywach ![]() ![]() ![]() M na szczzescie nie musi gubic wagi , wyglada w sam raz wiec moze ta pizze zjesc ![]() Ehhh jutro do pracy , mialam trzy dni wolnego... dwa dni obzarstwa a wieczorem refleksje na temat jaka jestem gruba...i ze trzeba sie wziac za siebie ... heh jeszcze po poludniu , siedzialam pzregladajac fora dla odchudzajacych sie ... ogladalam zdjecia aktorek i piosenkarek zzajadajac CHIPSY!!!! nawet smialam sie , mowilam do M zobacz,,, typowe - obzeram sie i czytam o odchudzaniu. ![]() Znalesc sobie cos co zajmie mysli , cos co pozwoli nie myslec o jedzeniu . Czasem zdarzalo sie ze jedzac sniadanie myslalam co bede jesc na obiad.:/ ... Wyciagnelam z szafki kuchennej koktail SLim Fast - kupilam go kiedys gdy naszla mnie ochota na odchudzanie. Przeczytalam znow i... dobry zamiennik sniadanka - ma wszystkie wit i mineraly , proteiny. Ciekawe czy mozna na kolacje go - zamiast normalnego posilku. Zaraz lookne na necika , aha i poszukam tej LINEI ![]() a co u Was slonka ? ![]()
![]() |
#16 |
Podróżniczka
|
No to w kupie sila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() witaj Carolinka ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- boli mnie glowa.... ![]() ehhhhhhhhhhhhh... ale mam ochote na... paczka...albo ...sajgonki :/ a w perspektywie woda, herbatka i salatka na kolacje. jutro Praca...szkolenie...od10-20... musze zaplanowac co wziac do jedzenia zeby byle czego nie wpalaszowac piszcie jak sobie dajecie rade...bedzie razniej ehhh a gdy sie pozniej przytulilam do M na zgode, poczulam te faldy na brzuszku i tluste plecki moje brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... .... pozdrawiam buzka ![]()
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-04-30 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ja takze przylaczam sie do watku
![]() mam 170 cm, waze okolo 64 kg... niby w normie ale ja mam taka 'wylewna' budowe ciala.. wszystko mi sie wylewa.. chciałabym schudnąć. Nie musze byc super szczupla, ale wystarczy, ze bede mogla bez wstydu paradowac w bikini,.. mam motywacje. Pod koniec czerwca wybieram sie na 2 tyg. do turcji i chcialabym moc pokazywac zdjecia z plazy bez wstydu.. ale jak tu schudnac kiedy tz co chwile cos slodkiego przynosi? ![]() a tak w ogole od kad z nim jestem <20 miesiecy> [przytylam 10 kg.. musze teraz to stracic... wiem ze doi wakacji nie zdaze, ale bede starala sie poprawic swoje ksztalty. a co wy polecacie? jakie wspomagacze? ja stosowalam duzo, ale nie dawaly mi nic one, nie zauwazylam zadnych rezultatow. Na 'diecie' jestem od tygodnia, polega ona na tym, ze odmawiam sobie wszelkich grzeszków i duzo pije... chce pojezdzic z kimsna rowerze ale nie mam z kim... nie lubie sama cwiczyc. Musze zaczac takze a6w. Moze to cos da ![]() trzymam kciuki dziewczyny za nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
mmmm Turcja , bylam bylam...ale wtedy tez gruba bylam , heheh szkoda ze nie schudlam przed Turcja ( czerwiec 2008) moze jak znajde fotke to wkleje... mam takie w kostiumie kapielowym , PORAZKA
A Tobie wytrwalosci zycze i obiecuje wspierac, bo tam na wakacjach ... na tej plazy , czeszki , rosjanki... chude malpy ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
bedzie na kogo patrzyc z nienawiscia
![]() nie ogladam starych zdjec.. zdjecia z wakacji zanim poznalam tz. Edytowane przez jj4u Czas edycji: 2009-04-30 o 20:08 Powód: cenzura;) |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
no ja tez znalazlam cos
![]() ![]()
#22 |
Podróżniczka
|
Ja to sie wstydze umiescic tu fotki :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Moniczorek - ja tez sie wstydze wielu rzeczy , ale to dla mnie terapia szczerosci i przyznania samej sobie ze mam problem i chce go rozwiazac. Widzialas moje fotki terazniejsze? i one w miare ladne sa... zrobie fotke jutro taka b realna.. to juz bedzie totalne obnazenie sie przed soba i innymi z moimi problemami.
Wstyd.. wstyd mi jest sie przyznac przed moim M ile waze naprawde... bo az plakac mi sie chce , na mysl co on sobie pomysli o mnie... wiec wole nie... to moja tajemnica przed nim ale tutaj... zero oklamywania , tylko prawda ![]() Nic na sile Moniczorku , ale bedzie CI lepiej jak to zrzucisz z siebie .. Buzka ![]() ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny laski z Was- ja nigdy takiej figury nie miałam
![]() Więc trochę wysiłku z Waszej strony i na pewno powrócicie do dawnych kształtów! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Podróżniczka
|
Ze wzgledu na pewne okolicznosci , ktore dzis na forum wyniknely to nie chce umieszczac chwilowo swoich fotek.
Ale wlasnie sobie obejrzalam wczesniejsze fotki i aktualne i tylko sie zalamac mozna ![]() czuje sie malo atrakcyjna, nikt mnie nie chce.... |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdziwisz sie jak Ci powiem ze wiem co czujesz ? mozemy sobie podac reke jesli chodzi o ta kwestie... ![]() ![]() i nikt mi nie powie ze jesli schudne to nadal tak bede sie czula , ze to kwestia psychiki... ja wiem ze jak bedzie mniej na wadze... swiat bedzie inny.. a ludzie inaczej beda nas postrzegac... w tym plec przeciwna,... z Moim M wlacznie.. a podniesionym czolem , dumna, w ladnych ciuszkach , pewna siebie ,a znajomi beda sie ogladac i zastanawiac sie czy przypadkiem sie nie znamy ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odchudzam się od 07.02 i efekt widać w podpisie ![]() ![]() staram sie prawie codziennie jeździć na rowerku stacj, na początku 20 km teraz 25 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Podróżniczka
|
Dokladnie...........to nie kwestia psychiki....to kwestia kilogramow :-/
Jak zobacze na wadze mniej to od razu sie poczuje lepiej. Fotki moge Wam na maila podeslac jesli chcecie ![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2009-04-30 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witam ja co prawda okupuję wątek meridię bo kiedyś ją brałam....ale myślę że teraz jak nie biorę to mogę się tutaj przyłączyć też
![]() Mam 159 cm wzrostu,waga z 2008 roku to 68...a teraz jest 56... Marzę o wadze 49 ![]() Wtedy wyglądałabym najlepiej ![]() Mogę się wepchć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.