a co Wy sądzicie?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-02-10, 21:10   #1
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

a co Wy sądzicie??

Drogie Wizażanki!
Ostatnio zauważyłam, że mam w swoich komputerowych zbiorach całkiem sporo zdjęć pięknych kobiet.
I wcale nie są to zdjęcia w których chodzi mi o makijaż czy fryzurę. Mi się one po prostu podobają. Ostatnio zbzikowałam na punkcie Penelope Cruz. Strasznie mi się podoba jej uroda. Na szczęście zostało we mnie coś z typowego kobiecego spojrzenia i na fotkach które mam, dziewczyny nie są przestylizowane, wyretuszowane i w ogóle „zrobione” lubię naturalny wygląd i właśnie taką Penelope uwielbiam. Nie w perfekcyjnym makijażu i super kreacji, ale jako taką niewinną kobietę, która i tak ma w sobie mnóstwo seksapilu. Inne kobitki na które lubie patrzeć to Jessica Alba, Gwen Stefani, a oprócz tego dziewczyny o kobiecej figurce np. Beyonce.
Ale i tak przyłapałam się na tym, że do tych zdjęć zaglądam tylko wtedy, kiedy mam dobry humor i wysoką samoocenę..
A wy macie jakieś idolki wśród kobiet? Czy kobieta potrafi patrzeć na drugą kobietę bez cienia zawiści?
Kiedyś podobała mi się Halle Bery ale jak zobaczyłam głodny wzrok mojego Kochanego na „ Kodzie dostępu” to przestałam ją lubić :P Choć moje Kochanie twierdzi, że sama to sobie wkręciłam. Może to i prawda a może takie już są kobiety??

Whatever works for you!
perelka-20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 07:34   #2
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20
Re: a co Wy sądzicie??

Czy na prawde tylko ja mam takie problemy??

Whatever works for you!
Stary 2005-02-11, 07:44   #3
201701051337
Konto usunięte

Moimi idolkami są Cindy Crawford-im starsza tym piękniejsza, Julia Roberts-niesamowita aktorka i ma taką przyjemną urodę, Nelly Furtado-co za twarz !!!
Ale nie zbieram ich zdjęć. Po prostu ich zdjęcia czy obecność w środkach masowego przekazu przykuwają moją uwagę i jestem zainteresowana, tym co aktualnie robią i czym się zajmują, no i oczywiście jak wyglądają.
201701051337 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 08:11   #4
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

ja też oglądam sie za ładnymi kobietami i mam w swoim komputerku zdjeciu ładnych kobiet. Sa dla mnie inspiracja i jednoczesnie poprawiaja nastrój, bo po prostu ciesze sie, że należymy do tej samej płci. Nie uważam, by zainteresowanie ta sama płcia było czyms chorym. Kobiety są wrażliwe na piękno i jak zobacza inna ładna kobietę to po prostu muszą na niej zawiesić wzrok (dopóki ich męzczyzna nie zrobi podobnie )

Wielokrotnie pytałam moich kumpli czy oni tez tak mają, ze oglądaja sie za facetami i okazało sie, że jakos nie bardzo. Mi sie to wydaje dziwne. Ja tak sczerze to częściej oglądam sie za kobietami niz meżczyznami... :P

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 09:18   #5
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

No wlasnie dlaczego tak jest,ze nie dziwi kobieta mowiaca o innej kobiecie,ze jest piekna lub ma piekne cialo, a nawet dwie kobiety trzymajace sie za rece nie sa od razu posadzane o inna orientacje a to samo zachowanie u mezczyzn bylo by odebrane hmm.. powiedzmy dziwnie.

Whatever works for you!
Stary 2005-02-11, 11:34   #6
Gruby_Louie
Raczkowanie

Mój kolega powiedział, że on po prostu nie może tego pojąć jak mężczyzna może się podobać. Nie sądze wiec zeby kiedykolwiek powiedział o wyglądzie innego faceta coś miłego/obejrzał się za nim na ulicy. Może wszyscy faceci tak myślą?

Ja wręcz przeciwnie, uważam, że facet totalnie MOŻE się podobać Tak samo jak i kobieta. Również mam na kompie kilka zdjęć różnych kobiet i czasem sobie patrze, chociaz tak jak Perełka - nie trzymam tych zdjęc ze wzgledu na makijaz czy fryzure. Mam jedno zdjecie, ktore obrazuje moj ideał urody, kogos kim nigdy niestety nie bede, czyli ciemnoruda i piegowata A na ulicy też często oglądam się za kobietami. Patrzę czy są ładne, jak są pomalowane, jaki mają styl itp. I tak jak Agata - ja tez częsciej oglądam się za kobietami niż męzczyznami. Może dlatego, że mało jest facetów którzy są przystojni i dodatkowo mają fajny styl i ogólnie są tacy, że nie można od nich oderwać wzroku. Za to jest wiele kobiet, które są zadbane i wyglądają pięknie, że człowiek po prostu się wrednie gapi
Gruby_Louie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 11:42   #7
sarenka
Zakorzenienie

Ja też zapisuję sobie na dysku zdjęcia kobiet I czasem tylko dlatego, że ładnie się prezentują [z pratycznego punktu widzenia zdjęcie jest zbędne].

Jestem jak najbardziej heteroseksualna ale "ładne oczy" i "delikatne rysy twarzy" przykuwają moją uwagę jak magnes i potrafię wpatrywać się i wpatrywać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bourjois-03-01.jpg (25,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ru-03-02.jpg (21,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb.jpg (18,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg adv_5491b.jpg (25,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzurka5.jpg (18,9 KB, 0 załadowań)

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 12:33   #8
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

Witajcie w klubie

Ja też potrafię zachwycać się wyglądem jakiejś innej kobiety Zarówno oglądając zdjęcia czy widząc gdzieś dziewczynę "na żywo". [Pozostaję przy tym całkowicie hetero i nigdy nie miałam ciągotek do dziewczyn ] Ale podchodzę do tego jak oglądanie pięknych hm.. zjawisk, rzeczy Ja za każdym razem jak widzę Lindę Evangelistę to nie mogę się napatrzeć
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 13:10   #9
Ines1985
Zakorzenienie

Ja też jestem w 100% hetero, ale bardzo często oglądam się za ładnymi kobietami .
Czasami nie potrafie oderwać od jakiejs wzroku. Wczoraj w Miescie Kobiet byly takie dwie (rozmowa o zabieganym zyciu- studia, praca, dom) i jedna nieziemsko mi sie podobala. Tylko ze sie strasznie garbila, ale twarz, wlosy, figura... Piękna! Moj chlopak w tym czasie robil kolacje i az go wolalam aby mu pokazac .

Zazdroszcze pieknym kobietom, ale w takim pozytywnym tego slowa znaczeniu. I co tu duzo mowic- lubie na nie patrzec.

Moj chlopak tez kiedys powiedzial ze nie wie jak mezczyzna sie moze podobac . Oni nie ogladaja sie za facetami, nie potrafia ocenic czy kumpel jest przystojny... Nie znaja sie na tym .

Raczej nie mam ideałów wśród sławnych kobiet. Jeśli miałabym kogoś wymienić to byłaby to Malgorzata Kozuchowska, Iza Scorupco i jeszcze nasza obecna Miss

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 13:19   #10
Mariqa
Wtajemniczenie

Oooo, jaka ładna ta miss
Ja też się za babami oglądam
Mąż mój mówi, że raduje go to, że mamy wspólne zainteresowania
Ja natomiast tłumaczę sobie to tak:
lubimy patrzeć na ładne obrazki, tak obiektywnie, bez seksualnych podtekstów. Na dodatek ja szczególnie przypatruję sie /tak bezczelnie, wprost/ pięknym kobietom w celu perfidnym- szukam tego cosia, ktory sprawia, ze kobiety wyglądają pięknie- fryzura, makijaż, moze ubiór...i najzwyczajniej małpuję, a co tam, też taka chcę być
Stary 2005-02-11, 13:22   #11
Mariqa
Wtajemniczenie

i zapomniałam dodać, że jestem krótkowidzem, zatem w chwili, kiedy jakąś babkę na ulicy oglądam, to wyglądam, jakbym się do niej łasiła
albo co najmniej dwuznacznie o nią ocierała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-02-11, 13:23   #12
justyna_t
Zadomowienie

Ja też często przyglądam się kobietą na ulicy. Oglądam się za nimi- bo przecież jak zobacze żywe piękno to ciężko przejsć obojętnie.
Szkoda ze tak mało jest przystojnych mezczyzn w polsce A zreszta jak już było pisane wyzej - czasami można coś zmałpować
Stary 2005-02-11, 13:38   #13
Camilla
Zakorzenienie

Ja też obejrze się na ulicy za ładną babeczką . teraz tyle dziewczyn chodzi ubranych na jedno kopyto, spalonych od solarium i źle umalowanych, że popatrzenie na ładną, zadbaną, kobiecą a jednocześnie skromną kobitke, jest naprawde przyjemnością.
Mój ukochany to chyba stanowi wyjątek, jest na 100% hetero, ale jesli widzi chłopaka/mężczyznę dobrze ubranego i jak on to mówi "fajnego" to mu się przygląda, nawet mi go pokazuje i pyta się mnie o zdanie, co o tym chłopaku/mężczyźnie sądze
Pozdrawiam
Kamila

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-11, 13:45   #14
Gruby_Louie
Raczkowanie

Sarenko, ja wymiękam jak widzę takie zdjęcie, jak dałaś teraz - to pierwsze, Bourjois. Wtedy "MUSZĘ" je zapisać na dysku A dzisiaj ze stronki Max Factora ściągnęlam takie piekne zdjęcie, ale w sumie mam pretekst: chcę też miec tak pomalowane powieki, więc musze sie na czyms wzorować

Najśmieszniejsze jest to, że w sumie "wiem", że taka idealna twarz bez niedoskonałości jest efektem działań w Photoshopie (czy jak to się tam zwie ) ale i tak się zachwycam i myślę "ach, ile ja bym dała, żeby mieć taką cerę"
Stary 2005-02-11, 13:49   #15
Gruby_Louie
Raczkowanie

Mariqa, strasznie mnie rozbawiły Twoje wypowiedzi Pewnie dlatego, ze mówią też o mnie, mogłabym się pod tym podpisać
Stary 2005-02-13, 16:06   #16
perelka-20
Wtajemniczenie

GG do perelka-20

No tak wszystkie kobitki jestesmy takie same lubimy patrzec na ladne zeczy (?)
Ale czy w waszym spojrzeniu nie ma cienia zawisci?
Ja sie czasami na tym lapie,ze czuje uklucie zazdrosci.
Ale raczej tylko kiedy mam gorszy dzien.Jak wszystko jest ok to poprostu ciesze oko ladnym widokiem i nie obchodzi mnie,ze dziewczyna ma wiekrzy biust, ladniejsze oczy czy wlosy.

Whatever works for you!
Stary 2005-02-13, 16:29   #17
czarna.noc
Wtajemniczenie

Widzę, że mam taki sam "problem" jak wy. Uwielbiam patrzec na piękne kobiety i często takie zdjecia sobie zapisuje
obecnie uważam Izabellę Scorupco i Ines Sastre za moj ideał urody, chociaż są one od siebie ZUPEŁNIE różne!
do tego ja mam jeszcze inny problem, bo gdy zobacze sliczne zdjecie to od razu chciałabym mieć takie włosy/oczy/szminkę jak ta modelka.. ale przecież nie można mieć jednocześnie jasnych włosów i ciemnych, zielnych oczu i brązowych.. nad czym ubolewam! ;P
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-13, 16:49   #18
Ines1985
Zakorzenienie

Mi się jeszcze bardzo podoba Angie Cepeda.
Przypomniał mi o niej wątek o serialach. Tam też wklejalam jej zdjęcia, ale pokaże je też tutaj

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości