|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwa rzeczy - i mam sporo na wymianę!Oto moja wishlista: - kosmetyki (nie probki) - najchetniej: ~ kosmetyki na rozstępy i blizny, ~ kremy nawilzajace, do cery 25+, mieszanej, ~ balsamy do ciala brazujace, nawilzajace, ~ zele pod prysznic, ~ balsamy do ust (tylko nowe), ~ zele do mycia twarzy ~ do wlosow kreconych - szampony, odzywki, pianki, lakiery, spraye ~ kolorowe (nie z najnizszej polki - odpadaja wibo itp.) - najchetniej w odcieniach brazu, bezu, szarosci - kolory ziemi, naturalne, tusze do rzes, podklady mile widziane; ~lakiery do paznokci - czerwień, śliwka, bakłażan - perfumy - tylko oryginalne, nie interesuja mnie odlewki; lubie tez mgielki do ciala a takze: - ubrania damskie - w rozmiarze s/m, w klasycznym, kobiecym stylu (nie dla nastolatek); chetnie polowki, spodnie z bawelny, koszule; - ubrania dziecięce - na chlopca 92cm lub wiecej oraz na dziewczynke 62cm i wiecej, tez buciki dla chlopca - rozmiar 23 i wiecej; - ubrania meskie - tylko nowe lub w stanie idealnym, rozmiar m/l - dodatki - paski, torebki, szale, apaszki, rekawiczki, nakrycia glowy - wszystko w stylu niesportowym; - buty - rozmiar 38, najchetniej skorzane lub choc ze skorzana wkladka;
- książki - głównie po angielsku (zarowno oryginalne po angielsku jak i tlumaczenia na angielski innych dziel), podreczniki do nauki jezyka angielskiego, słowniki, szczegolnie specjalistyczne. Jesli macie cos z tego piszcie, za najpotrzebniejsze mi rzeczy jestem w stanie duzo oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mnóstwa rzeczy - i mam sporo na wymianę!
jakie konkretnie ubranka dla dziewczynki Cię interesują?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moze interesowalaby Cie ktoras ksiazka?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...4#post12216724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
w tygodniu zrobię remanent w córkowej szafce i powklejam zdjęcia
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej Jeanette83,
Nie zainteresowala Cie zadna z moich angielskich ksiazek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.