|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i u¿ytkowników w zakresie mody. Wejd¼ i poznaj odpowiedzi na nurtuj±ce pytania. Zadaj w³asne. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 186
|
rozpruty zamek - b³agam o szybk± pomoc!
Czy macie mo¿e jakie¶ magiczne sposoby na rozpruty zamek od spódnicy - jutro mam rozmowê o pracê i podczas przymierzania zaci±³ mi sie zamek... Do miejsca, gdzie nie jest rozprute, zamek chodzi dobrze, ale poni¿ej pewnego poziomu zamek nie jest w stanie przej¶æ, bo dwie czê¶ci roz³±czy³y siê od siebie...
Mo¿e macie jakies sposoby, na si³ê siê nie da, z reszt± nie chcê tego jeszcze bardziej popsuæ. Spódnicê musia³am ¶ci±gaæ przez górê, bo do³em nie da³o rady... ![]() B³agam o pomoc! |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 980
|
Dot.: rozpruty zamek - b³agam o szybk± pomoc!
Szczerze mówi±c, nie wiem, o co chodzi
![]() Zacina siê i nie chce siê zasun±æ? W takich wypadkach mama smarowa³a mi zamek ¶wieczk± (parafina) Ale z tym rozprutym to niestety nie rozumiem
Zawsze siê o co¶ martwiê. Taka ju¿ moja natura. Gdybym siê nie martwi³a, bardzo by mnie to martwi³o. ![]() Pisz do mnie Ante, bêdzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 370
|
ja mam to samo, w pewnym miejscu po prostu material odszedl i zamek wyzej nie chce podejsc, bo sie zacina o material
i spodnica lezy w szafie...
Throw your sticks and stones Throw your bombs and your blows But you're not gonna break my soul... Edytowane przez linkaa1987 Czas edycji: 2009-06-19 o 13:54 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN sta³y
|
zmykaj szybko do krawcowej i trzeba wszyæ nowy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
widocznie jeden lub kilka zabkow zamka odlaczylo sie od siebie (moga byc, np. znieksztalcone) i dlatego zamek sie rozsuwa na dole, podczas gdy wyzej jest zasuniety
probuj troszke sie z nim posilowac, czyli rozsun na dobre i zasuwaj jeszcze raz, sprawdz czy wszystko zabki na siebie zachodza jesli nie uda sie zasunac, to trzeba wszyc nowy ![]() pzdr
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 186
|
Przepraszam, moja wypowied¼ by³a faktycznie bardzo chaotyczna.
Ja spanikowa³am, ale na szczê¶cie trze¼wy T¯ jako¶ naprawi³ zamek, przeci±gaj±c raz jedne, raz drugie z±bki.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Moda
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

Ale z tym rozprutym to niestety nie rozumiem

Ja spanikowa³am, ale na szczê¶cie trze¼wy T¯ jako¶ naprawi³ zamek, przeci±gaj±c raz jedne, raz drugie z±bki.