|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bluzka
Hej.Mam pytanko.Koleżanka wysłała mi zdjęcie takiej bluzki bardzo mi się ona spodobała nie wiecie gdzie mogę dostać obojętnie jaką ale żeby miała ramiączka wiązane tak jak na zdjęciu.Może macie jakieś fotki.Pozdrawiam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Bluzka
hej
Ta bluzeczka jest z poprzedniej letniej kolekcji Morgan De Toi, jeśli masz możliwość to zobacz w tym sklepie .. może mają znów podobny fason ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej
Ta bluzeczka jest z poprzedniej letniej kolekcji Morgan De Toi, jeśli masz możliwość to zobacz w tym sklepie .. może mają znów podobny fason ![]() Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej
Ta bluzeczka jest z poprzedniej letniej kolekcji Morgan De Toi, jeśli masz możliwość to zobacz w tym sklepie .. może mają znów podobny fason ![]() Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przepraszam za tyle powtórzeń, komputer się zacioł
![]() Pzdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.