|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zelixa i lindaxa nie działa!!!
Czołem Dziewczyny! proponuję, aby pisały tu kobietki, na które nie działają CUDOWNE TABLETKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zelixa i lindaxa nie działa!!!
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dobre pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No jak przeczytałam o "cud tabletkach" to mi się lampka zapaliła
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no właśnie było wszystko i nic- a użyłam ironicznego sformułowania cud tabletki, bo jak piszą dziewczyny nie czuły po nich głodu-w moim przypadku niczego takiego nie było-dlatego piszę, że nie dały efektu w moim przypadku.A CHYBA NORMALNE JEST, ŻE NIKT NIE SCHUDNIE CHOĆBY NIE WIEM JAKI TABLETKI BRAŁ I JADŁ ZA DZIESIĘCIU,NO NIE?!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro nic się nie ruszyło mimo tabletek, diety i ćwiczeń to znaczy, że popełniasz gdzieś błąd... a jak każde leki tak i te różnie działają na różne osoby ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
witam, mam podobne doswiadczenia jesli chodzi o tego typu tabletki, brałam zelixe 10 przez 22 dni i nic przeszłam na lindaxe15 bo akurat niebyło zelixy i nadal nic drugi miesiąc i waga ani drgnie.zdaje sobie z tego sobie sprawe ze zawsze jest tak ze na jednego działa a na drugiego wogóle, ale odradzam ci meridie i inne te leki ponieważ to to samo co zelixa ten sam skład to są zamienniki tylko jeden droższy drugi tańszy, ale to samo działanie a jezli wcześniej niedziałały to i teraz też nie. dużo czytałam o świetnych skutkach tego leku i sama wsumie widziałam efekty na moich kumpelach które wogóle nie cwiczyły ani niestosowały żadnych diet a kilogramy leciałay w dół. wiec nie mówie ze jest to lipa i oszustwo bo bym tylko skłamała.ja nie miałam tego szcześcia aby mi to pomogło i nie wiem od czego to zależy, mimo ze branie tabletek połączyłam z ćwiczeniami, basenem i dietą. nadal biore lindaxe chce dokończyć opakowanie zostało mi jeszcze 8 szt, i później odstawiam .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Podróżniczka
|
W tabletki cud to ja tez nie wierze, ale z pogrubionym sie nie zgadzam. W wielu przpadkach jeśli wystepuja problemy ze zgubieniem zbednych kg to winne są jakies problemy zdrowotne...najczesciej niedoczynnosc tarczycy lub cukrzyca...ale nie tylko. Proponuje auorce watku wybrac sie do lekarza i zbadac konkretnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
no jasne że badania robione-nie chciałam w.w. tabletek na piękne oczy-(są do ich stosowania podstawy)-mam PCO-testosteron wysoki, biorę yasminelle i glucophage.Miałam nadzieję,że mi pomogą. A może ktoś też ma takie dolegliwości i brał coś co na niego działało-??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a możesz wkleić swój jadłospis z kilku dni i ćwiczenia jakie wykonujesz?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cześć
ja brałam meridie przez 4 miesiące, to zamiennik handlowy zelixy i lindaxy. oczywiście schudłam, ale tylko przez diete i ćwiczenia. tabletki mało dały, o ile wogóle coś dały...biorąc leki wiedziałam,że nie mogę wrócic do starych nawyków żywieniowych. już rok mija od zmiany stylu życia i jak narazie nic nie wróciło. wiele zawdzięczam diecie south beach.
![]() |
#14 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam na mnie lindaxa działała, oczywiscie pierwsze 2 tygodnie były ciezkie ale potem zadziałała moja oraca w sensie duzo zminiejszyłam jedzenie i nie odczuwałam glodu, tabletki odstawiłam w styczniu, z wagi 78 zeszlam do 55 wiec na mnie działa pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie forumowiczki.Ja rowniez jestem w trakcie przyjmowania zelixy 15, oczywiscie lekarz nic nie mowil o koniecznosci badan przed rozpoczeciem kuracji jednak po przeczytaniu ulotki dla wlasnego swietego spokoju zrobilam wszystkie wymagane badania wiec ok.Zelixe 15 biore od 26 kwietnia 2009.Szczerze mowiac mialam wrazenie ze zelixa pomaga mi takjakby bardziej isc w samozaparcie i trzymac sie wyznaczonej diety.pierwsze 2 tyg do najlepszych nie zalicze natomiast teraz czuje sie swietnie.mamy 21 czerwca a ja zgubilam 12kg co wciaz daje mi motywacje do dalszej walki.Oczywiscie nie ma diety cud bez wlasnego wkladu wiec rano sniadanie w pracy kawa herbata i 2 jogurty po pracy kolacjia i tyle.Oczywiscie wiem ze przy takim trybie odzywiania schudlabym bez zelixa ale ona pomaga mi w samozaparciu jak juz wczesniej pisalam,glodu nie odczuwam juz jak kiedys.Wszystkim zycze powodzenia i zgubienia zbednych kg
![]() ************************* ************************* ************ Dieta Cud?..istnieje?...Jesli jemy wszytko jak zawsze i tracimy przy tym kg to jest Cud... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Haneczka -ja mam to samo PCOS biore metformine i yasminnelle i jeszcze spironol i zamierzam wziazc lindaxe10- wlasnie ja dzisiaj kupilam jak cos to pisz na maila powymieniamy sie wpostrzezeniami justyna46@onet.eu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Pisała do mnie maila w sprawie zelixy jakaś dziewczyna-omyłkowo mi się skasował-proszę o kontakt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Ja brałam Lindaxę 10 przez miesiąc. Przy wzroście 170cm z 67kg zjechałam do 58kg i był to mój życiowy sukces (a także powrót do wagi sprzed 2lat)
![]() Teraz po miesiącu jedzenia za dziesięciu (skończyła się Lindaxa) przytyłam 3kg, więc zamierzam wrócić do Lindaxy 10, ew. jakiś zamiennik... Może macie jakieś zbędne recepty?? (mile widziana Lindaxa 10) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja jem Therm Line II.
nie mają cudownego działania, ale mam po nich siłe do cwiczeń i niesamowitego powera. Staram się dużo jexdzic na rowerze. Te tabletki pobudzają, mają niezkodliwy skład. Robię dwa ray dłuzsza trasę. wiem, ze pewne osoby schudły na nich bez cwiczeń, bo niechce się po nich bardzo jeśc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.