|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam odpowiedzniego tuszu do rzes - pomocy
czesc
mam taki problem szukam dobrego tuszu do rzes ktory dobrze je rozdziela i nadaje naturalny wyglad nie chce zeby wygladaly jak sztuczne i byly wielkie i grube ten tusz ma tylo je podkreslic znalazlam w sklepie taki tusz Max Factor Masterpiece z taka zolta gumowa szczoteczka czy ktos go uzywa albo uzywal i wie cos na ten temat? z gory dzieki za odpowiedz ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam odpowiedzniego tuszu do rzes - pomocy
Jesli masz kase to polecam tusze clinique. Sa naturalne a zwlaszcza naturally glossy mascara. Ona wlasnie tylko podkresla rzesy, delikatnie nablyszcza. Ja ja teraz mam i moge malowaz rzesy 15 minut a i tak wygladaja naturalnie. Sa dluzsze, podkreslone ale tak bardzo naturalnie, delikatnie, nie sklejaja sie wcale, grudek nie ma. Tak jak po czarnej odzywce
![]() ![]() High impact mozna kupic dos tanio na allegro: http://allegro.pl/search.php?sg=0&st...impact+mascara Radze pelnowymiarowa 8g. W sklepie kosztuje okolo 85zl. Te 2 tusze naprawde polecam z czystym sumieniem. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Teraz mozna dostac w sephorze promocje 20% i ten tusz naturally glossy mascara bylby za okolo 60zl. Wedlug mnie jest najbardziej naturalnym i do tego podkreslajacym tuszem na rynku.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ok wielkie dzieki za pomoc
![]() ja sie na tym zupelnie nie znam a z tego co widze ty tak wiec pewnie sie zalece do tej rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja też nie cierpię grubych, sklejonych rzęsisk ..
to takie lambadziarskie i nienaturalne ; d generalnie mój ulubiony i JEDYNY , który ich nie skleja to ASTOR VOLUME ARTIST .. jest genialny ! uwielbiam go , mam po nim takie kocie oczy ( ; poza tym wygląda bardzo naturalnie. no i jest niedrogi ![]()
everything is F'ed up straight from the heart . Edytowane przez xNenya Czas edycji: 2009-06-19 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.