|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zielony debiut
Po pierwsze chciałam się przywitać na MM
![]() ![]() Pierwsze zdjęcie najlepiej oddaje kolory (tylko jest ten napis więc daje jeszcze tu - http://i44.tinypic.com/34fxi1k.jpg ), drugie daję Wam tylko tak, bo lepszego nie mam z otwarymi oczami. ![]() Liczę na szczere opinie, możecie krytykować do woli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Crazy turtle lady
|
Dot.: Zielony debiut
Super teczowka i cien
![]() Odnosnie wykonania 1. baardziej rzeski wytuszowac 2.lepszej jakosci fotki robic, bo inaczej nic nie poradzimz 3. wydaje mi sie, ze moglas przy lini rzes kreske zrobic...ale tak tylko czuje ![]() 4. niewiem, czy brwi nie wymagaja oskubania....moze to wina ujecia, ale jak dla mnie to tak wygladajaŁ=
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ladna ta zielen, z avonu powiadasz, a mozna wiedziec jaka to paletka?
Zdjecia rzeczywiscie slabe i malo co widac.Wydaje mi sie,ze cien wyzej moglas wyciagnac, otworzyloby to optycznie oko.No i rzeski umaluj, mozesz przeciez nakladac odzywke a na nia tusz ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- aaa... na rzeski dobry jest olejek rycynowy, tani i sprawdzony sposob na regeneracje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() olejek planuję kupić, czytałam dzisiaj o tym. Cienie Avonu (przepisałam wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dziekuje pieknie, juz palnuje zakup tych cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Jakosc zdjec jest fatalna wiec za duzo Ci tu nie napisze. Widze 1 ciemno zielony i jakies rozjasnienie. Wydaje mi sie ze nałozyłas kolor zbyt płasko, moglabys cien np w zewn czesci wyciagnac troche do gory.
Taka mała prosba/sugestia na przyszłosc: nie wycinaj oczu az tak mocno, zostaw łuk brwi, wtedy zdjecia sa bardziej przejzyste i mozna cos wiecej napisac ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tak - kolor zbyt płasko. Ale za to jaki piękny. Chyba skuszę sie na tą paletkę;]
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Masz dużą, piękną powiekę do malowania! Jednak ona nie jest zagospodarowana... a szkoda bo to niesamowity atut. Na razie jest (tak jak moja poprzedniczka napisała) za płasko. Więcej kreatywności a na pewno pokarzesz nam coś oszałamiającego
![]()
![]() |
#10 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.