|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nitypowa Kolacja Zrób Ja Sam - Pytanie
Witam serdecznie wszystkich mam do Państwa kilka nietypowych pytań a mianowicie... Chciałbym zaprosic nowo poznana dziewczynę na miło spędzony wieczór we 2je
Znalazłem takie miejsce gdzie jest widok na całe miasto bardzo ładnie i przyjemne miejsce Zastanawiam się jak przygotowac miły wieczór myślałem o jakiś przekonskach na kocu + coś do picia Co byście mogli mi polecic dodatkowo lub może cos woogle innego ? Bardzo mi na tym zależy i modle się o dobra pogodę na ten wyjątkowy dzień. Z góry dziekuje uprzjemnie za pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nitypowa Kolacja Zrób Ja Sam - Pytanie
mam nadzieję, że dziewczyna jest także z natury romantyczna jak ty, bo muszę przyznać, że nawet osoby z długim stażem nie zdobywają się na takie kolacje
![]() Tylko co by ci poradzić? przekąski są dobrym pomysłem, to już chyba sam je doskonale wybierzesz, co do trunków, byle żebyś jej nie przestraszył, bo jak na pierwsze spotkanie to nie należy przesadzać z emocjami, dziewczyna może pomyśleć, że chcesz ją upić może lampka wina, szampana? jakaś spokojna muzyka? zależy czy to miejsce jest oddalone od miejskiego zgiełku, jeśli panuje cisza- ok, jeśli słychać samochody to już nie zbyt przyjemne ... Może ktoś inny pomoże bardziej niż ja, powodzenia!
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witaj dzięki za odp
Widziałęm sie z tą dziewczyna już 2 razy Mylse o jakimś pikniku raczej jakieś ciasto tortowe do tego moze truskawki z bita smietana ptasie mleczka a do picia jakis koktajl mysle moze, co wy o tym mysliscie??Tak miejsce jest oddalone od miejskiego szumu nic nie słychac, takie fajne miejsce 0 ludzi itd bardzo mi zalezy aby czuła się bezpiecznie... Nie chcem aby myslała ze chcem ja wykorzystac ani nic z tych rzeczy
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie do tego zmierzałam, żeby tylko nie czuła się pod presją i się nie wystraszyła
ciasto to dobry pomysł, truskawki z bitą śmietaną raczej zostawiłabym na jakiś wieczór , kiedy się lepiej poznacie, a właśnie na tym powinieneś się skupić, aby ją dobrze poznać..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Znalazłem takie miejsce gdzie jest widok na całe miasto bardzo ładnie i przyjemne miejsce