|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
SWAP PARTY vol.2 Lublin 6 grudzień godz 16.00-19.00,klub Cax mafe ul.Staszica1
To już druga edycja SWAP PARTY- czyli wymiany oraz sprzedaży:ubrań,butów,biż uterii oraz wszelkich innych dodatków ;-)Przyjdź,kup,sprzedaj,wym ień się,poznaj nowych ludzi! Zrób sobie prezent na mikołajki;-)
Spędz to niedzielne popołudnie w miłej atmosferze,przy fajnej muzyce oraz dobrych trunkach ;-) bierz koleżankę,chłopaka,siostr ę,brata,mamę oraz kogo dusza zapragnie ![]() Zapraszamy 6 grudnia (niedziela) godz 16.00-19.00 do klubu Cax mafe ul.Staszica 1. Wstęp free!!!! __________________ Friends tell me i am crazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kiedy kłamstwo to za mało musi wystarczyć prawda..." Edytowane przez honey999 Czas edycji: 2009-11-28 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SWAP PARTY vol.2 Lublin 6 grudzień godz 16.00-19.00,klub Cax mafe ul.Staszica1
a mnie 6go nie bedzie w Lublinie;( co za pech...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.