|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wałeczki po bokach :(
MaM OPONKE NA BRZUCHU JAK SIE TEGO POZBYĆ BEZ ŻADNYCH DRASTYCZNYCH DIET
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Wałeczki po bokach :(
Najpierw - wyłączyć caps locka, nikt tu na nikogo nie krzyczy.
Po drugie - nie da się zrzucić tłuszczu z wybranej części ciała, można ją co najwyżej ujędrnić. Dieta + ćwiczenia na brzuch, o których jest masa wątków, więc polecam wyszukiwarkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
poza tym możesz mieć taką figure, szczupłe nogi i ręce a na brzuszku odkłada Ci sie tłuszcz. tego niestety nie da się zmienić...
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dieta i aeroby
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No to witaj w grupie, bo to również moja zmora. Ale wzięłam się ostro za siebie i wierzę, że mi się uda. Oczywiście podstawa to dobra zdrowa dieta i ćwiczenia. Ja w ciągu miesiąca straciłam 5 kg, niestety oponki na brzuchu sie nadal nie pozbyłam. Ale zaczelam codziennie cwiczyc brzuszki,wiec mam nadzieje wkrotce zobaczyc jakis rezultat. Naturalnie nie ma nic od razu. Niestety troche sie trzeba nameczyc. Ale za to jak przyjemnie jest patrzec na efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
białe pieczywo i słodycze, chipsy sprzyjają odkładaniu się tłuszczu w tych partiach ciała dlatego ogranicz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze slyszalam o hormonie stresu, ktory powoduje odkladanie sie tluszczu wlasnie w postaci 'oponki'. Mozna zbadac, czy ma sie podniesiony jego poziom. Widzialam to w programie 'Jestes tym, co jesz'.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Poza tym, przy otyłości brzusznej warto udać się do lekarza i zrobić badania w kierunku cukrzycy, czy niedoczynności tarczycy. Trzeba również zmienić dietę, tak jak wspominali moi Przedmówcy. Sport i ćwiczenia konieczne.
P.S. Jeżeli robicie ćwiczenia A6W, to nie zapominajcie robić również ćwiczenia wzmacniające plecy...inaczej możecie sobie krzywdę zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A6W rzeczywiście daje bardzo dobre wyniki.
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
* wyeliminowanie złych nawyków
* ujemny bilans kaloryczny * aeroby/interwały/trening HIIT * hula hop * ćwiczenia na brzuch i na drugi raz proszę poświęcić więcej czasu i przeczytać choć kilka wątków na interesujący Cię temat.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.