|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Która farba lepsza?
Chciałabym prosić Was o rade.. Przeglądając podobne wątki na temat farb do włosów, zauważyłam że wiele z Was farbowało włoski tymi farbami, które mnie interesują. Konkretnie chodzi mi o :
Joanna Naturia Color ( orzechowy brąz ) i Joanna Multi Cream Color ( czekoladowy brąz ) I tak jak w temacie.. Która farba będzie lepsza.. Chodzi mi o to, że miałam włoski rozjaśniane (pasemka ) i chciałabym wrócić do mojego naturalnego koloru, czyli ciemny brąz. Która farba mniej się wypłukuje; dłużej na włosach trzyma.. Interesują mnie tylko te dwie opcje.. Ponieważ na Garnierze się zawiodłam, a o Pallette to nawet mi się pisać nie chce.. Proszę Was dziewczyny o rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Która farba lepsza?
Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- no wlasnie przypomnialo mi sie oja mama ostatnio farbowala ta czekolada i miala ciemne. Wiesz zalezy jaki kolor chcesz uzyskac. Ja bym proponowala orzech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
sądzę podobnie, L'oreal to jest strzał w 10. Ja farbowałam prawie białe włosy na kolor bodajże madras, wyszedł śliczny brązik
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Farbowałam kiedys włoski L'orealem wyszedł mi taki ładny ciemny brąz. Włosy były śliczne, błyszczące ale kolor mi się szybko wypłukał nie wiem dlaczego na moich włosach farba tak krótko wytrzymuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ma ktoś jakieś doświadczenie z Loreal Feria Preference ( o ile dobrze pamiętam) , pytam bo nie ma tej farby na KWC ?
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety nie używałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.