|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() bóle podbrzusza, swędzenie pochwy- prosze o pomoc
Witam, od ponad roku męcze się z infekcjami pochwy. Na początku moim głównym problemem był bół podbrzusza. Lekarz stwierdził bakteryjne zapalenie pochwy i przepisał metronidazol, pomogło na chwile, Póżniej brałam juz chyba wszystkie dostępne leki na bakterie i grzybice, 3 razy zmieniałam lekarza, Jeden mówił ze to grzybica, drugi że rzęsistek. Po jakims czasie do bólów podbrzusza doszło swędzenie pochwy. Bóle nasilaja sie podczas i po współżyciu. wtedy też pojawia ze okropne swędzenie;( Przez te dolegliwości moje życie seksuale legło w gruzach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: bóle podbrzusza, swędzenie pochwy- prosze o pomoc
witaj wiem o czym piszesz znam to z doswiadczenia z moimi dolegliwosciami borykalam sie ponad dwa lata najpierw objawy takie jak u Ciebie- bywały nawet krwiomocze- co trzy miesiace na l-4 ciagle bakterie bole swedzenia nawet smierdzace uplawy dlugo by o tym pisac. W tym czasie leczylo mnie trzech ginekologow- z ostatnim jak mówil przerobilam cala apteke... bylo i leczenie męża. cytologia wykryla u mnie rzesistka( którego złapałam na basenie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- wymaz z pochwy - wymaz z cewki moczowej (chlamydia, mycoplasma, ureoplazma) - badanie ogólne moczu + mocz na posiew wszelkie posiewy powinno się robić co najmniej 2 tyg po odstawieniu leków No i z tymi wynikami poszłabym do ginekologa. I jeśli masz infekcje to nie uprawiaj sexu, tak dla własnego i partnera dobra...
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczyny za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.