|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Album do portfolio
Nie wiem, czy kieruje pytanie na odpowiednie forum.
Poszukuje odpowiedzi na pytanie: jak zrobic profesjonalne portfolio. Chodzi mi dokladnie o wybor albumu. Maja to byc zdjecia twarzy. Szukalam po sklepach zwyklych albumow na fotografie, ale zawsze jest cos nie tak:albo albumy bez kieszonek na zdjecia sa w baloniki, slubne motywy itd albo maja miejsce na kilkadziesiat zdjec. Nie wiem za bardzo gdzie powinnam sie udac, zeby kupic album na portolio. Profesjonalne, z mala iloscia kartek, w jednym kolorze najlepiej. Prosze o porady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Album do portfolio
mysle ze introligatornia (tak to sie chyba nazywa) to wlasciwe miejsce
studenci asp jesli masz wsrod znajomych beda znac takie miejsca, mozesz popytacw sklepach dla plastykow czy nie znaja kogos ![]() no i jesli to portfolio jest pro to wymaga sie profesjonalnego opakowania tak wiec kosztowac Cie to bedzie o wiele wiecej niz albumik ze sklepu ale warto bo to Twoja wizytowka. a ludzie z branzy od razu wyhacza album ze sklepu. o widze zes z w Londynie . tam chcesz to zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli jestes z londynu to PaperCase tam są czarne albumy z białymi stronami oddzielonymi pergaminem, różne formaty bardzo eleganckie
![]() A jeśli Polska to allegro, dużo tego jest, ładne ze skóry, lub materiałowe.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Często będziesz pokazywała zdjęcia więc wybierz jakiś mocny album studyjny...
Może być coś takiego: http://twoje.com/sklep/product_info.php?products_id=277 Z tym że musi być to album duży oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce robic tego w Londynie, poniewaz podejrzewam, ze Pl jest tansza. Poniewaz jestem tu jeszcze dni kilka dni, mam nadzieje, ze uda mi sie to zalatwic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam
Swój album kupowałam w Profilabie w Warszawie. Spory wybór. Niestety nie wiem czy ta firma ma swoje sklepy również w innych miastach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!
Chciałam korzystając z okazji że jest założony taki wątek który mnie interesuje zapytać Was Gdzie mogę kupić właśnie album, okładkę albo COŚ w co mogłabym włożyć swoje portfolio. Bo segregator wygląda lipnie i raczej daleko mu do profesjonalizmu. Musi mieścić duuużo fotek najlepiej ok 300. Taka książka w formacie A4. Może ktoś z Was już robił sobie takie portfolio i mógłby się ze mną podzielić swoimi uwagami. Będę bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.